Suomi24.fi Keskustelu Suomi24 blogi Alennuskoodit Chat Treffit Säännöt
Televisio

Arman Alizad avautuu rehellisesti viidenkympin kriisistään: "Ei saa**keli 10 hel**vetin vuotta"

Arman Alizad on tehnyt uuden, hyvin henkilökohtaisen tv-sarjan. Hän kirjoittaa tiedotteessa vuolain sanoin kriisistään.

25.6.2022 klo 10:00

Arman ja viidenkympin kriisi

Arman Alizad on iranilaissyntyinen suomalainen vaatturi, toimittaja, tuottaja, puhuja ja juontaja. Kuva: Ruutu


Arman Alizadin luotsaama Arman ja viidenkympin kriisi lupaa olla miehen uran henkilökohtaisin ohjelma. Pitääkö viiskymppisen lähteä Ibizalle bailaamaan tunteakseen olonsa nuoreksi vai onko aika kypsä jo senioritansseille ja bingolle? No, kumpaakin näistä kokeillaan.Alizad sukeltaa omaan ikäkriisiinsä tutkien elämää eri näkökulmista. Juontaja, toimittaja kirjoittaa ikäkriisistään vuolaasti Nelosen Median tiedotteessa:

-Moi kaikki. Mun nimi on Arman, ja mä täytin tänä vuonna viiskyt vuotta. Ai onks mulla ikäkriisi? No on, ja se painaa mua. Millaista sit on elää ikäkriisin kanssa? No ihan hirveetä. Musta usein tuntuu, et mä oon kadottanu kosketuksen arkeen ja itteeni. Eikä toi koronavuosikaan tätä helpottanu yhtään. Tuntu et mä elän oman elämäni rinnakkaistodellisuudessa, mis kaikki on ihan normaalisti, mut silti mikään ei ole, mies aloittaa.


Lue myös: Yksinäinen Arman Alizad etsi pienenä ilmoitustaululta ystävää - Maahanmuuttajan tie kansansuosikiksi


Arman ja viidenkympin kriisi

Arman ja viimeinen ristiretki -ohjelmassa Alizad vieraili tuolloin ihmis-Keninä tunnetun Rodrigo Alvesin luona Hollywoodissa. Kuva: Nelonen


Palkittu tv-kasvo jatkaa ihmetellen:

-Onhan mulla periaatteessa kaikki superhyvin. On työ mitä rakastan, ihana perhe, terveys suht mallillaan jne, omaisuutta, mut silti mun sisällä kuohuu, ikään kuin jokin puuttuisi. Tää kaikki on saanu mut miettiin, et oonko mä oikeassa paikassa, teenkö mä oikeita asioita? Riitänkö mä? Oonks mä hyvä isä, puoliso, lapsi, ja ylipäätään kelpaanko mä kenellekään, etenkin itselleni? Apua mun pää hajoo, kun mietin näitä asioita.


Arman ja viidenkympin kriisi

Arman Alizad voitti Paras esiintyjä -kategorian Kultainen Venla -gaalassa v. 2020. Täällä Pohjantähden alla -sarjassa Alizad tutustui hautausurakoitsijan ammattiin. Kuva: Nelonen


Ja juttu jatkuu:

-Luin et keski-iän kriisi on psykologinen ilmiö, joka tuo mukanaan masennusta, pelkotiloja ja ahdistusta ja et se kestää keskimäärin 3-10 vuotta. Ei saakeli 10 helvetin vuotta. Mä just sain vauvan, eli mun vauva on tyyliin viidennellä luokalla, kun mä ehkä alan piristyä. Viel pahempaa on, et kun mun vauva saa lakin, niin mä oon jo SEISKYT!


Arman ja viidenkympin kriisi

Yksi Alizadin tv-sarjoista on Arman ja Suomen rikosmysteerit, jossa palataan poikkeuksellisiin tapauksiin Suomen rikoshistoriassa. Kuva: Saku Tiainen/Nelonen


Tiedoteteksti loppuu näin:

-Tässä sarjassa, mä aion sukeltaa omaan sisimpääni ja etsiä olemassaoloni merkitystä. Oonko mä menettäny jotain nuoruudessa? Onko nykyhetki se missä mä haluan olla? Onko viiskyt sama ku se et ois toinen jalka haudassa? Mä aion tehdä niitä asioita mitä oon ehkä missannu, kokea niitöä juttuja mitä en enää vanhana pysty tekeen. Mä otan mun olemassaolosta ja elämästä, ja tästä kaikesta selvää. Tervetuloa mukaan!


Arman ja viidenkympin kriisi alkaa Ruudussa syyskuussa.

Katso tv-ohjelmien lähetysajat Telsu.fi


Lähde: Nelonen Media

Kirsti Kurki-Myllymäki

Lue seuraavaksi
Monipuolisin TV-opas

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat