Suomi24.fi Keskustelu Suomi24 blogi Alennuskoodit Chat Treffit Säännöt
Televisio

Anne Kukkohovi paljastaa: “Ei ole sugardaddyä taustalla…” Tiesitkö, että Kukkohovi on bisnesnainen?

Anne Kukkohovi Supermood-ekokosmetiikkamerkin perustaja. Yksityishenkilö-Kukkohoviin pääsemme tutustumaan Yökylässä Maria Veitola -ohjelmassa.

23.11.2019 klo 10:00

Koko Suomi leipoo

Kukkohovi on moniosaaja, joka on tehnyt töitä mm. mallina, mainostoimistossa Art Directorina, juontajana ja yrittäjänä. Kuva: Kirsti Kurki-Myllymäki/Nauris.fi


Anne Kukkohovi on suositun Koko Suomi leipoo -ohjelman juontaja ja ekokosmetiikkamerkki Supermoodin perustaja. Supermoodin tärkein markkina-alue on Yhdysvallat, jossa Kukkohovi on käynyt ahkerasti markkinoimassa tuotteitaan. Mutta millainen on jenkkiläinen leivontakulttuuri?

- Siellä pauhaa trendit, ja vegaanisia ja gluteenittomia leivonnaisia on saanut jo iät ajat. Esimerkiksi Sex and the City -sarjasta tunnetuksi tuli Magnolia Bakery, jossa tehdään vain kuppikakkuja. Seisot ja syöt kadulla, ei ole edes kahvia. Ja se on edelleen supersuosittu, Kukkohovi innostuu.


Elämme merkkien viidakossa ja yhtä tuotetta on saatavilla sadoittain, jopa tuhansittain. Kukkohovin Supermood on pieni brändi, jota on hiottu kuntoon omalla intohimolla ja ammattitaidolla.

- Kauneuspuolella niche-beauty on tosi in. Isot brändit on tylsiä ja pienet founderit mielenkiintoisia. Kaikki tietää, että ne tehdään isolla intohimolla. Ei ole sugardaddyä taustalla, Kukkohovi paljastaa kosmetiikkamerkkinsä taustoja.


Koko Suomi leipoo

Koko Suomi leipoo -ohjelmassa Kukkohovi toimii juontajana ja yleisenä kisaajien tsemppaajana. Tuomareina Toni Rantala ja Markus Hurskainen. Kuva: MTV3


Anne Kukkohovi "Yökylässä Maria Veitola" -ohjelman vieraana to 28.11. MTV3:lla. Avioeron jälkeen uudenlaisesta elämästä nauttiva Anne Kukkohovi kutsuu Marian yökyläilemään. Kukkohovi kertoo, millaiset miehet ottavat häneen yhteyttä ja millaista on tapailla uusia ihmisiä. Haastattelussa myös ex-mies Joni Kukkohovi.


Koko Suomi leipoo MTV3:lla ma klo 20

Klikkaa lisää ohjelma-aikoja Telsu.fi


Kirsti Kurki-Myllymäki

Lue seuraavaksi
Suomen suosituin TV-opas
Katso kaikki TV-ohjelmat»