Suomi24.fi Keskustelu Suomi24 blogi Alennuskoodit Chat Treffit Säännöt
Televisio

Aki Palsanmäki:"Toivottavasti ootte pakanneet rexonat ja tenat mukaan"- perheessä kipeä avuntarve

Suomen huutokauppakeisarista tuttu Markku Saukko lähtee tien päälle ympäri Suomen.

5.3.2019 klo 11:00

Suomen huutokauppakeisari esittää: Markku hoitaa

Suomen huutokauppakeisari esittää: Markku hoitaa -sarjan ekassa jaksossa autetaan Sinuhe Wallinheimon kummikohdetta Jyväskylässä. Kuva: Nelonen Media.


Suomen huutokauppakeisarista tuttu Markku Saukko rientää yhdessä ystävänsä Timo Hyppösen kanssa pakettiautolla auttamaan ihmisiä ympäri Suomen. Jokaisessa jaksossa yksi kohteista on julkisuudesta tutun henkilön kummikohde.


Ensimmäisessä jaksossa ex-jääkiekkomaalivahti ja kansanedustaja Sinuhe Wallinheimo esittelee Markulle ja Timolle Jyväskylässä perheen, joka rankan arjen keskellä ei ole ehtinyt kunnostaa taloa. Erityisesti lastenhuone olisi remontin tarpeessa.

-Toivottavasti ootte pakanneet rexonat ja tenat mukaan, koska tänään hiki lentää, Suomen Huutokauppakeisarina tunnettu Aki Palsanmäki lupaa jakson alussa.


Suomen huutokauppakeisari esittää: Markku hoitaa

Markku Saukko on tullut tunnetuksi Suomen Huutokauppakeisari -sarjan neuvokkaana ja taitavana apurina. Kuva: Nelonen Media.


Perheen äiti Virva esittelee neljä lastaan, joista kahdella on terveydellisiä haasteita. 6-vuotias Jasu joutui syntyessään olemaan aika pitkään sairaalassa, sillä hänellä todettiin harvinainen syndrooma.

-Jasulta puuttuu nenä. Jasulla ei ole kunnolla silmiä. Parista vuodesta en muista mitään, Virva muistelee tuota aikaa.


Kun selvisi, että Jasu selviää hengissä, perhe huomasi että 8-vuotiaalla Ronjalla ei ollut kaikki kunnossa.... Kun Virva erosi miehestään talon remontti jäi kesken. Virva antaa Markulle ja Timolle kohteeksi lastenhuoneen. Suomen huutokauppakeisari esittää: Markku hoitaa

Markku ja työkaveri Timo. Kuva: Nelonen Media.


Suomen huutokauppakeisari esittää: Markku hoitaa alkaa Nelosella ke 5.3. klo 21

Katso lisää ohjelma-aikoja Telsu.fi


Kirsti Kurki-Myllymäki

Lue seuraavaksi
Suomen suosituin TV-opas
Katso kaikki TV-ohjelmat»