Suomi24.fi Keskustelu Suomi24 blogi Alennuskoodit Chat Treffit Säännöt
Televisio

Uutisvuoto-vieraana Vappu Pimiä - Mutta yltävätkö katsojaluvut enää takaisin huipputasolle?

Uutisvuoto ei ole saavuttanut enää koko kansan suosiota.

4.4.2019 klo 7:00

Uutisvuoto

Vappu Pimiä juontaa mm. Vappu ja Marja Live -ohjelmaa sekä Suhdesoppaa, jonka vika jakso nähdään su 7.4. Avalla. Kuva: MTV3.


Uutisvuodossa viikon uutisaiheiden tuntemisesta kilpailevat tällä viikolla Vappu Pimiä ja Pilvi Hämäläinen. Hämäläinen vahvistaa Ile Uusivuoren ja Pimiä Reetta Rädyn joukkuetta.


Viimeisimmän Finnpanel-tutkimuksen mukaan Uutisvuoto yltää nipin napin MTV3:n 20 viikon katsotuimman lähetyksen joukkoon*. Uutisvuodolla on uskolliset faninsa, mutta koko kansan lauantai-illan suosikiksi se ei viikolla 13/2019 yltänyt.


Uutisvuoto ehti pyöriä Ylellä lähes 20 vuotta, ja eka jakso nähtiin v. 1998. Se oli pitkään yksi kanavan katsotuimmista ohjelmista, kun juontajana ilahdutti Peter Nyman ja vakiopanelisteina karismaattiset Tommy Taberman ja Jari Tervo.


Uutisvuoto

Peter Nyman vetää Uutisvuotoa, vakiopanelisteina Ilkka Uusivuori ja Reetta Räty. Kuva: MTV3.


Välissä ehti tapahtumia muutoksia niin juontajassa kuin panelisteissakin. Tällä tuotantokaudella ohjelma siirtyi MTV3-kanavalle. Suurena muutoksena oli juontajan valtikan siirtyminen Baba Lybeckiltä paluumuuttaja-Peter Nymanille. Uusina kapteeneina aloittivat toimittaja Reetta Räty ja Ilkka Uusivuori.


Uutisvuoto perustuu brittiläiseen Have I Got News for You -formaattiin.

Uutisvuoto MTV3:lla la klo 21.

Katso Telsu.fi Uutisvuoto ohjelma-ajat


*Lähde: www.finnpanel.fi

Viikon katsotuimmat lähetykset kanavittain MTV3, viikko 13/2019


Suomi24 Viihde

Lue seuraavaksi
Suomen suosituin TV-opas
Katso kaikki TV-ohjelmat»