Suomi24.fi Keskustelu Suomi24 blogi Alennuskoodit Chat Treffit Säännöt Nettialet
Televisio

Uusi tv-sarja alkaa: Väkevä tanskalaisdraama DNA - Vauvansa kadottanut poliisi ei luovuta

Voiko lapsi löytyä vielä viiden vuoden kadoksissa olon jälkeen?

31.3.2020 klo 7:00

DNA

Uudessa tanskalaisessa rikossarjassa (v. 2019) tapaamme rikostutkijan Rolf Larsenin (Anders W. Berthelsen), jonka vauva katoaa murheellisissa olosuhteissa. Yle KuvapalveluRikospoliisi Rolf Larsen (Anders W. Berthelsen) hälyytetään lapsenryöstön takia töihin. Asiat mutkistuvat, kun kadonnut tyttö on nähty Puolassa. Oma vauva mukanaan Rolf-poliisi lähtee suinpäin perään ja lautalla myrskysäässä hänen lapsensa katoaa.


Viisi vuotta on kulunut traagisesta tapahtumasta ja Rolf on eronnut ja vaihtanut työpaikkaa maaseudun poliisiin Jyllannin saarella. Hän tapaa nuoren poliisin Neelin (Olivia Joof) toisen asian yhteydessä ja he huomaavat, että keskusrikospoliisin DNA-rekisterissä on järjestelmävirhe.


Vanhat kysymykset nousevat pintaan ja uudet jäljet vievät Rolfin Ranskaan ja Puolaan.


DNA

Rolf Larsen (Anders W. Berthelsen) ja Neel Skibsted (Olivia Joof). Yle Kuvapalvelu


Sivuavassa tarinassa seurataan nuorta puolalaistyttöä Julitaa (Zofia Wichlacz), joka on yksin ja raskaana. Hän saa apua luostarista, kun synnytys on alkamassa. Kun vauva on syntynyt, nunnat ilmoittavat, että lapsi on kuollut. Julita ei usko heitä vaan alkaa epätoivoisesti etsiä vastasyntynyttä tytärtään.


DNA (12) Yle TV1 su 5.4. klo 21.50

Katso lisää lähetysaikoja Telsu.fi
Kirsti Kurki-Myllymäki

Asiasanat: DNA
Lue seuraavaksi
Monipuolisin TV-opas

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat