Suomi24.fi Keskustelu Suomi24 blogi Alennuskoodit Chat Treffit Säännöt Nettialet
Televisio

Uusi kausi: Poika joka katosi musiikkiin - Katso, mistä koskettava brittidraama lähtee liikkeelle

Poika joka katosi musiikkiin kertoo autistisesta Joesta ja hänen perheestään. Uudella kaudella Joen elämä kääntyy päälaelleen.

21.10.2020 klo 7:00

Poika joka katosi musiikkiin

Koskettavan brittisarjan Joe-poikaa näyttelee Max Vento. Yle KuvapalveluJoe Hughes on brittipoika, joka reagoi ärsykkeisiin ja muutokseen vahvemmin kuin ikätoverinsa. Hänellä on autismin kirjoon kuuluva diagnoosi, mikä muokkaa vahvasti koko perheen elämää.


On kulunut pari vuotta ja moni asia on muuttunut. Joe on kokenut ison muutoksen, kun hänen vanhempansa Alison ja Paul ovat eronneet. Joe reissaa kahden kodin väliä - toinen Järviseudulla ja toinen Manchesterissa. Kahden kodin välissä oleminen on Joelle iso haaste. Pienikin takapakki saa pojan suunniltaan.


Poika joka katosi musiikkiin

Isä Paul Hughes (Lee Ingleby) ja poika Joe (Max Vento). Yle Kuvapalvelu


Kolmen sukupolven laajennetussa uusperheessä koetaan ylä- ja alamäet yhtä jyrkkinä kuin ennenkin, siitä pitää toilailuineen huolen suvun patriarkka, isoisä Maurice.


Turvallisen maailman mureneminen ja muutokset eivät ole helppoja Joelle. Joelle musiikki on ollut yksi elämän tärkeimmistä asioista ja kävelyretket musiikkia kuunnellen merkittävä osa elämää. Musiikkia rakastava poika uppoutuu kuulokkeet korvillaan omaan turvalliseen maailmaansa. Vaikeassa tilanteessa Joe luopuu musiikista.Poika joka katosi musiikkiin

Kuvassa äiti Alison Hughes (Morven Christie), Joe (Max Vento) ja isoisä Maurice Scott (Christopher Eccleston). Yle Kuvapalvelu


(The A Word, Britannia 2020)


Poika joka katosi musiikkiin (7) Yle TV1 pe 23.10. klo 19.00 ja Yle Areena

Katso lisää ohjelma-aikoja Telsu.fi


Kirsti Kurki-Myllymäki

Lue seuraavaksi
Monipuolisin TV-opas

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat