Suomi24.fi Keskustelu Suomi24 blogi Alennuskoodit Chat Treffit Säännöt
Televisio

Tami Tamminen suoraselkäisenä: "Kuulun siihen kategoriaan, että jos jotain päätetään, se tehdään!"

Juhani "Tami" Tamminen putosi Suurin pudottaja Suomi -kisasta kohun saattelemana. Nauris.fi paljastaa jääkiekkolegendan tunnelmia ennen "laihdutusleiriä".

18.10.2019 klo 9:00

Suurin pudottaja Suomi

Juhani Tamminen treenivaatteissa. Kuva: Nelonen


Juhani "Tami" Tamminen sai lähtöpassit Suurin pudottaja Suomi -kisasta. Tammisella oli vahva tahto ennen “laihdutusleiriä”, mutta kaikki ei sitten mennytkään ihan putkeen.


Julkisuudessa Tamminen on pahastunut siitä, että hänen lähtönsä näytti siltä, kun hän ei olisi hoitanut hommiaan ja olisi ollut kuvauspäivänä pois ilman lupaa.Tamminen on yrittäjä ja oma, positiivinen maine on hänelle tärkeä myös taloudellisesti. Ex-jääkiekkoilija-valmentaja-kommentaattorilla olikin selkeät tavoitteet oman painonpudotuksensa suhteen jo ennen "laihdutusleiriä" ohjelman lehdistötilaisuudessa.

- Aktiiviuralla mulla oli pelipaino 88-92 kg ja nyt pelipaino on sadan kilon tienoilla. Meinaan ottaa sen kympin (10 kg) pois. Se on selkeä target.


Suurin pudottaja Suomi

Tami Tamminen edustaa itsensä lisäksi aina myös firmaansa, jonka toimialana on mm. koulutukset. Kuva: Kirsti Kurki-Myllymäki/Nauris.fi


- Olin kiitollinen, että pääsen kisaan. Tämä sopii mulle kuin nenä päähän. Kuulun siihen kategoriaan, että jos jotain päätetään, se tehdään. Kisa kiehtoo ja ennen kaikkea haluan investoida omaan hyvinvointiin, Tamminen painotti selkeästi omia tavoitteitaan.


Tamminen, Pertti Neumann ja viimeisimpänä Riitta Väisänen ovat tippuneet Suurin pudottaja Suomi -ohjelmasta. Toivomme heitä jokaiselle hyvää vointia.Suurin pudottaja Suomi Nelosella ke klo 20

Katso uusintojen lähetysajat Telsu.fi


Kirsti Kurki-Myllymäki

Suosittelemme
Monipuolisin TV-opas

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat