Suomi24.fi Keskustelu Suomi24 blogi Alennuskoodit Chat Treffit Säännöt
Televisio

Redrama paljastaa Ellinooran TVOF-kyvyt: "Siinä voin vaan olla ihan hiljaa ja oppia..."

Ellinoora on Redraman apuvalmentaja The Voice of Finland -kisassa.

5.3.2021 klo 7:00

Ellinoora

Ellinoora ja Redrama punaisilla tuoleilla. Kuva: Nelonen


The Voice of Finland -kisa käy kuumana. Kaksintaistelut ovat alkaneet ja apuvalmentajat ovat saapuneet tähtivalmentajien avuksi. Redraman apuvalmentajana toimii laulaja ja lauluntekijä Ellinoora. Redrama, miksi valitsit Ellinooran apuvalmentajaksi?


-Siihen on monta syytä. Ensinnäkin Ellinoora on ihan mahtava artisti ja huippulaulaja. Kans se, että hän on biisintekijä ja on siinä prosessissa ollut aina mukana. Se on tärkeää ja kun tutustuttiin, niin tuntui, että meillä on aika paljon samanlaisia keloja musasta, Redrama perustelee Ruutu.fi videolla.


Missä toivot saavasi Ellinooralta apua valmennuksessa+

-Ensinnäkin ihan laulamisessa. Se taso, millä Ellinoora itse operoi, niin siinä voin vaan olla ihan hiljaa ja oppia. Myös esiintymisessä ja artistiudessa, sen oman polun löytämisessä, hän on parhaita, Redrama kehuu.


Redrama julkaisi Instagramissa kuvan parivaljakosta:Parivaljakon yhteistyö on lähtenyt sujumaan hyvin ja he ovat yhtä mieltä monestakin asiasta.

-Me ollaan oltu yllättävän, tai ei edes yllättävän samaa mieltä. Se on ollut tosi selkeää. Ei tarvitse välttämättä olla se paras, laulaa tiukimmin ja olla laajin ääniala, vaan se kenellä on sitä, mitä kellään toisella ei ole: inhimillisyyttä, säröä ja syntymästä tulevaa taiteilijuutta, Ellinoora kertoo ja jatkaa:


-On ihanaa, miten vakavasti tämä tyyppi (Redrama) ottaa tilanteen, sillä tämä voi olla laulajalle elämän yksi tärkeimmistä kokemuksista.


Ellinoora oli positiivisesti yllättynyt, kun hänet pyydettiin mukaan TVOF-apuvalmentajaksi. Suosittu artisti julkaisi kuvan aika huimasta lookista Instagram-tilillään:Millaisia vinkkejä tai apuja olisit toivonut oman laulajauran alussa?

-Sain vinkkejä, mutta olisin halunnut saada tukea, että jatka vaan sitä uraa, Redrama toteaa.


-Mun uralla suurimmat oivallukset on liittyneet asioihin, jotka olen kokenut suurimpina epäonnistumisina. Jos voisin jonkun konkreettisen neuvon antaa, niin se olisi, kuuntele neuvoja, mutta luota vain itseesi, Ellinoora naulaa.


The Voice of Finland perjantaisin ja sunnuntaisin kello 20 Nelosella ja Ruudussa.

The Voice of Finland: Comeback Stage Ruudussa.

Katso lisää ohjelma-aikoja Telsu.fi


Lähde: ruutu.fiSuomi24 Viihde

Lue seuraavaksi
Suomen suosituin TV-opas
Katso kaikki TV-ohjelmat»