Suomi24.fi Keskustelu Suomi24 blogi Alennuskoodit Chat Treffit Säännöt
Televisio

Povipommi Susanna Penttilä ja nämä 15 jo matkalla! Uusi Selviytyjät Suomi kuvataan Karibialla

Uusi Selviytyjät Suomi -kausi kuvataan tropiikissa, mukana mm. Susanna Penttilä, Eija Kantola, Shirly Karvinen ja Aarni Mikkola.

12.4.2021 klo 10:20

Selviytyjät Suomi

Selviytyjät-jengi Karibialla. Kuva: Nelonen


Survivor-formaattiin perustuva Selviytyjät Suomi saa jatkoa. Parhaillaan tv:ssä nähtävällä kaudella kisataan karuissa oloissa pohjolassa, mutta uudella kaudella kaikki tulee olemaan toisin.


Selviytyjät Suomi rantautuu tällä kertaa Karibian rannikolle, jossa kilpailijoita odottavat huojuvat palmut, valkoinen hiekka ja turkoosina kimmeltävä meri.Viidennen kauden kuvaukset alkavat lähipäivinä. Nämä julkisuudesta tunnetut henkilöt lähtivät tänään 12. huhtikuuta kohti Karibiaa, Dominikaaniseen tasavaltaan:

muotialan yrittäjä Susanna Penttilä, radiojuontaja Ville "Viki" Eerikkilä, reality-tähti Ella Toivainen, muusikko ja malli Paul Elias Uotila, Miss Suomi 2014 Bea Toivonen, tv- ja radiojuontaja Lauri Salovaara, fitnessin maailmanmestari 2019 Eveliina Tistelgren, Suurin pudottaja Suomen -voittaja 2020 ja meikkitaiteilija Aarni Mikkola, esiintyjä ja media-alan yrittäjä Sanna Pikkarainen, näyttelijä ja muusikko Jon-Jon Geitel, tangokuningatar Eija Kantola, reality-tähti Daniel Lehtonen, laulaja ja somevaikuttaja Tuuli Oikarinen, ex-lumilautailija Heikki Sorsa, juontaja ja Miss Suomi 2016 Shirly Karvinen sekä ammattiscoottaaja Helmeri Pirinen.


Selviytyjät Suomi

Susanna Penttilä on muotialan yrittäjä, joka tuli julkisuuteen Playboy-mallina. Kuva: Nelonen


Karibialla aurinko paistaa täydeltä terältä, ja kirkkaaseen meriveteen on mukava pulahtaa uimaan, mutta luonto on näilläkin leveysasteilla arvaamaton. Saarella on syytä olla varuillaan tuhatjalkaisten, hämähäkkien ja käärmeiden kanssa, mutta suurin uhka leirielämälle ovat rajut sääilmiöt, jotka voivat pahimmillaan kasvaa hurrikaanin mittoihin.


Edessä on 36 päivää kestävä kamppailu, jonka voittajalle on luvassa 30 000 euroa.


Selviytyjät Suomen juontaa Juuso Mäkilähde.


Katso kaikki tv-ohjelma-ajat Telsu.fi

Kirsti Kurki-Myllymäki

Lue seuraavaksi
Monipuolisin TV-opas

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat