Suomi24.fi Keskustelu Suomi24 blogi Alennuskoodit Chat Treffit Säännöt
Televisio

Paula Vesala paljastaa UMK-juontotyöstä: "Otin tavallaan pestin hulluuteen, koska en..."

Vesala juontaa yhdessä Mmiisas kanssa UMK22-finaalin, jossa valitaan Suomen euroviisuedustaja.

2.2.2022 klo 7:00

Paula Vesala

Vesalan musiikki on yhdistelmä taiteellista tinkimättömyyttä sekä koko kansan tavoittavia pophittejä. Artistin kappaleet yltävät aina radio- ja suoratoistopalveluiden soitetuimpien kappaleiden listoilla. Kuva: KKM


UMK saa kaudelle 2022 yllättävän juontajaparin, kun laulaja, muusikko, näyttelijä, käsikirjoittaja Vesala ja somevaikuttaja Mmiisas luotsaavat UMK22-finaalia. Vesala myös vetää UMK:ssa oman show'n.Vesala kuvailee tuntemuksiaan Ylen tiedotteessa näin:

-UMK:ssa otin tavallaan pestin hulluuteen, koska en yhtään tiedä onko minusta juontajaksi. Odotan UMK:ssa upeita esityksiä sekä ihan eniten sitä hetkeä, kun saamme kysyä kansainvälisiltä raadeilta pisteet. Omassa esityksessäni on ihan mieletön tekijätiimi mukana, ja on ilo saada lavalle myös suomalaisen nykytanssikentän ammattilaiset koreografi Natasha Lommin johdolla. Hänen kädenjälkensä on tuttua jo esimerkiksi omalta areenakeikaltani.


Paula Vesala

Vesala ja Mmiisas ottavat lavan haltuun UMK22-show’ssa helmikuussa. Kuva: Yle


Vesala kuuluu Suomen arvostetuimpiin ja seuratuimpiin artisteihin. Mitä Euroviisut merkitsevät monialaiselle laulaja, lauluntekijälle?

-Kuuntelin jo ihan pienenä menneitä Euroviisuja. Katsoin kaikki tenavatähdet ja osallistuinhan Popstarsiinkin, sillä musiikkiohjelmat ovat aina kiehtoneet minua. Katson välillä vieläkin Katri Helenan Katson sineen taivaan -esitystä vuodelta 1979. Täydellinen veto!


Vesalan ikimuistoisin viisuvuosi on 1985, jonka hän oli äänittänyt c-kasetille. Sonja Lumpeen Eläköön elämä ja yö on hänen kaikkien aikojen suosikkiviisubiisinsä Katson sineen taivaan rinnalla.


Lue myös: Hupsista! Paula Vesala vilautteli Kaliforniassa - Tämä kuva ei sovi tosikoille!

Lue myös: Masennuksesta kärsinyt Paula Vesala rehellisenä: "Menin sossuun, jos he olisivat voineet auttaa"


Suomen euroviisuedustaja valitaan lauantaina 26. helmikuuta suorassa UMK-lähetyksessä klo 21.

Finaali näytetään suorana Yle TV1:llä ja Yle Areenassa sekä kuullaan Yle Radio Suomi, YleX ja Yle X3M -radiokanavilta.

Katso tv-ohjelmien ajat Telsu.fi

Kirsti Kurki-Myllymäki

Lue seuraavaksi
Monipuolisin TV-opas

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat