Suomi24.fi Keskustelu Suomi24 blogi Alennuskoodit Chat Treffit Säännöt Nettialet
Televisio

Oletko pitänyt puutarhasi kunnossa? Kädet multaan on innokkaiden kotipuutarhureiden oma ohjelma!

Kädet multaan -puutarhaohjelma nostaa esiin suomalaisten puutarhat ja niiden sankarit.

6.5.2021 klo 7:00

Kädet multaan

Inkeri Alatalo, Taina Suonio ja Enni Koistinen. Johanna Kannasmaa/Yle


Kädet multaan -projekti starttaa. Tällä kertaa ei tehdä kymmenien tuhansien eurojen muutosprojektia puutarhaan tai vuosikausia rakennettavaa upeaa pihaa. Ohjelma nostaa esiin tavallisia harrastajia. Kukkaruukussakin voi saada ihmeitä aikaan!Kädet multaan -ohjelma elää läpi kasvukauden mm. sosiaalisen median, Yle.fin, Yle Areenan ja Radio Suomen kanavilla reagoiden parhaillaan käynnissä olevaan ilmastoon. Se kertoo ja näyttää, mitä puutarhoissa ja ikkunalaudoilla tapahtuu juuri nyt.


Mukaan haki yli 200 puutarhaharrastajaa. Heistä mukaan valikoitui inspiroiva kattaus harrastajia ikkunalautaviljelijöistä parvekeintoilijoihin sekä piha- ja palstapuutarhureihin.


Kädet multaan

Krookukset kukkivat jo keväällä. Kuvituskuva Pixabay.


Ohjelmassa harrastajat jakavat viljelyprojektiensa hyvät ja huonot hetket sekä paljastavat parhaat vinkkinsä. Luotsaajina Enni Koistinen, Inkeri Alatalo ja ympäristöbiologi-puutarhasuunnittelija Taina Suonio.


Kokonaisuus päättyy Suomen suurimpiin sadonkorjuujuhliin TV1:llä sunnuntaina 29.8. Silloin selviää, kenen kurpitsa on suurin ja kuka jaksoi kitkeä loppuun asti.


Kädet multaan Yle TV1 to 6.5. klo 19.00

Katso lisää ohjelma-aikoja Telsu.fi


Kirsti Kurki-Myllymäki

Asiasanat: Kädet multaan
Lue seuraavaksi
Monipuolisin TV-opas

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat