Suomi24.fi Keskustelu Suomi24 blogi Alennuskoodit Chat Treffit Säännöt
Televisio

Ökyrikkaita finanssimiehiä, huumeita, pornoa... Nyt tulee Exit Suomi: Olli Rahkonen, Jarkko Niemi...

Exit Suomi pääosissa Olli Rahkonen, Jarkko Niemi, Max Ovaska ja Jarkko Lahti. Sarja perustuu norjalaiseen kohusarjaan.

28.2.2022 klo 7:55

Exit Suomi

Jarkko Niemi on tuttu mm. Sunnuntailounas tv-sarjasta ja Olli Rahkonen esittää Harjunpäätä tulevassa sarjassa. Kuvat: C More, photocollage


Exit alkuperäissarja kertoi neljästä norjalaisista finanssihaista. He olivat "saaneet kaiken", mutta täydellisen julkisivun takana he olivat tuhoisia, häikäilemättömiä ja kontrolloimattomia. Heillä on rahaa, ura ja perhe, mutta jännityshakuisuudessaan he valitsevat väkivallan, huumeet ja prostituoidut.


Lue myös: Väkivaltaa, huumeita, prostituoituja - Norjalainen tv-sarja Exit ei sovi herkimmille katsojilleNyt tästä kohutusta tv-sarjasta tulee Suomi-versio. Exit Suomen kuvaukset alkavat huhtikuussa pääkaupunkiseudulla. Exit Suomen pääjuoni seuraa alkuperäisteosta, mutta sarjaan on haettu suomalaista kulmaa haastattelemalla henkilöitä maamme yritys- ja finanssimaailmasta.


Exit Suomi

Kuvassa norjalaisen sarjan keskeiset henkilöt: Henrik (Tobias Santelmann), Jeppe (Jon Øigarden), Adam (Simon J. Berger) ja William (Pål Sverre Hagen). Yle Kuvapalvelu


Sarjan päärooleissa nähdään Olli Rahkonen (Harjunpää, Mieheni vaimo), Max Ovaska (Aallonmurtaja, DikDek – Painajainen majatalossa), Jarkko Niemi (Sunnuntailounas, Modernit miehet) ja Jarkko Lahti (DikDek – Painajainen majatalossa sekä palkittu parhaan miespääosan Jussilla elokuvasta Hymyilevä mies).


Olli Rahkonen kuvailee sarjan maailmaa C Moren tiedotteessa:

-Katsottuani norjalaisen alkuperäisversion olin melko sanaton. Maailman kylmyys ja moraalin vähyys olivat jotenkin omaa luokkaansa, mutta valitettavasti hyvinkin tunnistettavia. Tunnen kaikki näyttelijänelikon jäsenet jossain määrin ja luulen sen helpottavan laskeutumista tähän maailmaan, jossa raha määrää ja kusipäisyys on hyve.


Lue myös: Raamikas Olli Rahkonen, 34, on nouseva tähti - Mieheni vaimo ja Harjunpää roolit tulilla!


Exit Suomi

Kuvassa Exitin tähtinelikko Max Ovaska, Jarkko Lahti, Jarkko Niemi ja Olli Rahkonen sekä ohjaaja Olli Ilpo Salonen (takana oik.). Kuva: Laura Mainiemi.


Komediarooleista tunnettu Jarkko Niemi toteaa sarjan tiimoilta näin:

-Pidin sarjan alkuperäisversiosta ja odotan innolla kuvausten alkua. Olen viime aikoina tehnyt paljon töitä komedian parissa, joten on tosi siistiä olla osana tällaista tarinaa. Olen myös iloinen porukastamme, josta minulla on vain hyviä kokemuksia.


Muissa rooleissa nähdään Jemina Sillanpää (Onnela, Karppi), Linnea Leino (Sininen enkeli, Tytöt tytöt tytöt) ja Maryam Razavi (HasBeen). Sarjan ohjaa Olli Ilpo Salonen (Pahan väri) ja käsikirjoituksesta vastaavat Tuomas Vimma sekä Matti Koskinen.


Exit Suomi

Olli Rahkonen on pääosassa Harjunpää sarjassa. Kuva: C More


Exit Suomen tuotannosta vastaa C Morelle Fremantle Finland. Sarja saa ensi-iltansa C Moressa syksyllä 2022.


Exit Norja Yle Areenassa.


Katso tv-ohjelmien ajat Telsu.fi

Kirsti Kurki-Myllymäki

Lue seuraavaksi
Monipuolisin TV-opas

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat