Suomi24.fi Keskustelu Suomi24 blogi Alennuskoodit Chat Treffit Säännöt
Televisio

Nämä yllätysnimet mukana! Selviytyjät Suomi käydään Lapissa - Riesana kyyt, karhut, kylmyys

Kuuma tropiikki ja kookospalmut jäävät vain haaveeksi, kun 16 tunnettua suomalaista ottaa suunnan kohti pohjoista erämaata. Kiikarissa 30 000 euron voittopotti!

24.1.2021 klo 20:50

Selviytyjät Suomi

Selviytyjät Suomi 2021 -kisaajat. Kuva: Saku Tiainen / Nelonen


Selviytyjät Suomi saa jatkoa, mutta tällä kertaa kaikki on toisin. Nyt ei paahdutakaan tukahduttavassa kuumuudessa viidakossa, vaan värjötellään pohjoisen maisemissa. Henkisen paineen ja fyysisten kilpailujen ohella sää tarjoileekin yhden suurimmista haasteista. Pohjolan kylmät yöt sekä luihin ja ytimiin tunkeutuva kosteus eivät jätä kilpailijoita hetkeksikään rauhaan.


Selviytyjät Suomi

DJ ja yrittäjä Suvi Pitkänen on yksi Selviytyjät Suomi -kisaajista. Kuva: Saku Tiainen / Nelonen


Etelän eksotiikassa vaarana olivat myrkylliset villieläimet. Nyt jännitystä tarjoaa marjojen perässä vierailevat karhut, kivikoissa lymyilevät kyykäärmeet sekä tauotta verta janoavat ja inisevät hyttyset.


Suuressa reality-kisassa mukaan on mahtunut 16 julkkista, jotka taistelevat keskenään 30 000 euron voittopotista. Mukana ovat hyvinvointivalmentaja Aki Manninen, tangokuningatar Johanna Pakonen, tanssija Joalin Loukamaa, tubettaja Juuso "Herbalisti" Karikuusi, juontaja Arttu Harkki, näyttelijä Kerttu Rissanen, Big Brother Suomi -voittaja Kristian Heiskari, bloggaaja Sara Vanninen, rock-muusikko Archie Cruz, yrittäjä ja entinen poliisi Marianne Kiukkonen, radiojuontaja Karoliina Tuominen, realitytähti Niko Saarinen, malli Sabina Särkkä, muusikko Elias Gould, DJ ja yrittäjä Suvi Pitkänen sekä näyttelijä Oskari Katajisto.

Selviytyjät Suomi

Miten selviää rock-muusikko Archie Cruz erämaassa? Kuva: Saku Tiainen / Nelonen


Uusi Selviytyjät Suomi -kausi tulee olemaan kilpailijoille henkisesti ja fyysisesti ehkä edellisiä kausia rankempi kokemus. Tropiikissa tunnelmaa kohottivat huonoinakin päivinä kirkas aurinko, lämpö ja turkoosina kimmeltävä meri. Tällä kertaa voitontahto ja motivaatio on löydyttävä kilpailijasta itsestään.


Selviytyjät Suomen juontaa Juuso Mäkilähde.


Selviytyjät Suomi alkaa Nelosella la 27.02. klo 20.00

Selviytyjät Suomi Extra alkaa Nelosella la 27.02. klo 22


Katso tv-ohjelma-ajat Telsu.fi

Suomi24 Viihde

Lue seuraavaksi
Suomen suosituin TV-opas
Katso kaikki TV-ohjelmat»