Suomi24.fi Keskustelu Suomi24 blogi Alennuskoodit Chat Treffit Säännöt
Televisio

Muodin huipulle -kisaaja Lauri sairaalaan mielenterveysongelmien takia: "Olkaa avoimia ja puhukaa"

Lauri Järvinen on yksi Muodin huipulle -kisaajista.

16.3.2023 klo 10:34

Muodin huipulle

Lauri Järvinen on 27-vuotias taiteilija ja vaatesuunnittelija Tampereelta. Kuva: MTV3


Vaatesuunnittelija Lauri Järvinen on yksi Muodin huipulle -sarjan kilpailijoista. Järvisen suunnittelutyyli on sukupuolirajoja rikkovaa minimalistista, tummaa avant-gardea sekä värikkäitä printtejä ja painokuoseja tamperelaisittain.


Lauri Järvinen on julkaissut Instagram-tilillään rehellisen päivityksen, jossa hän kertoo voinnistaan. Lahjakas vaatesuunnittelija on ollut hiljattain mielenterveysongelmien takia sairaalahoidossa.


Muodin huipulle

Lauri Järvinen suunnittelutyössä Muodin huipulle -ohjelmassa. Kuva: MTV3


Lauri Järvinen haluaa olla avoin terveyshuolistaan. Hän on jakanut kuvan sairaalavuoteelta Pitkäniemen sairaalasta Instagram-tilillään ja koskettavan kirjoituksen.Järvinen kirjoittaa Instagramissa:

-Mitä kuuluu? No ny vähä huonompaa. Ajattelin tehä tämmösen vähän henkilökohtaisemman postauksen. Terkut Pitkäniemen sairaalasta.

-Jos joku ei vielä tiennyt ni ny tulloo infoa. Meikäläinen sairastaa kaksisuuntaistamielialahäiriötä (entiä onko yhdyssana). Mut semmonen on mun päässä ja se on vieny mut aina välillä vähän heikompaan suuntaan. Nyt se vei mukanaan myös ja ny ollaan hetki lepäämässä Pitkäsniemes.


Järvinen avaa, miksi hän haluaa puhua terveydestään julkisesti:

-Tärkein pointti ehkä on se, että olkaa avoimia ja puhukaa huolistanne avoimesti. Se auttaa, ainaki enemmän kun se, että patoo murheet ja tunteet sisälle. Apua Suomessa saa mielenterveys ongelmiin huonosti, ja siihen tarvitaan suuri muutos. Siihen muutokseen voi vaikuttaa esim. keväällä eduskuntavaaleissa. Äänestä.


Muodin huipulle

Järvisen tavaramerkki on tummanpuhuva tyyli. Tämän avantgardistisen asun hän suunnitteli Muodin huipulle -ohjelmassa zero waiste -teemajaksossa. Kuva: MTV3


Taiteilija, vaatesuunnittelija lopettaa kirjoituksensa tärkeällä sanomalla:

-Muistakaa pitää muista huolta. Muistakaa, että huono olo ei aina näy päällepäin. Ja tärkeimpänä muistakaa pitää itsestänne huolta ja hakea apua niin läheisiltä kuin ammattilaisilta ajoissa! Pusut kaikille ja suuret halaukset kaikille, jotka voimia tarvitsee!


Muodin huipulle

Sofia Järnefelt, Miisa Grekov ja Sami Sykkö ovat Muodin huipulle -kisan vakiokasvot. Kuva: MTV3


Lue myös: Tämän rohkean asun Minttu Räikkönen lyttää ensin, mutta ihastuu sitten: "Ei ollut mun suosikki..."


Muodin huipulle MTV3-kanavalla to klo 20 ja MTV Katsomossa

Katso tv-ohjelma-ajat Telsu.fi

Suomi24 Viihde

Lue seuraavaksi
Suomen suosituin TV-opas
Katso kaikki TV-ohjelmat»