Suomi24.fi Keskustelu Suomi24 blogi Alennuskoodit Chat Treffit Säännöt Nettialet
Televisio

Mikko Alatalon iloyllätys: Känkkäränkkää tiedossa - Valmis myös pyörtämään päätöksensä levystä

Mikko Alatalon kansanedustajan työ loppui omalla päätöksellä viime keväällä, laakereille hän ei kuitenkaan aio jäädä lepäämään.

31.5.2019 klo 11:00

Mikko Alatalo

Mikko Alatalo nähdään syksyllä mm. Hyvät katsojat -ohjelmassa. Kuva: Kirsti Kurki-Myllymäki/Nauris.fi


Mikko Alatalo on ollut suomalaisen viihdemaailman kestotähti vuosikymmeniä. Alatalo on mm. toimittaja, laulaja, lauluntekijä, esiintyjä, kansanedustaja ja suosikkilaulattaja “Tammerkosken sillalla”. Hän oli neljä kautta kansanedustajana, ja jäi pois eduskunnasta omasta aloitteestaan tänä keväänä. Mitä elämään nyt kuuluu?

- Mä olen Tampereen kukkaispormestari. Yleensä siihen valitaan menestyneitä yritysjohtajia, joskus on ollut taiteilijoita mm. Esko Roine. Nyt tämä kunniatehtävä tuli minulle. Mä olen Tampereen symboli tämän kesän, mulla on sellainen Tapio Rautavaara tyyppinen olkihattu ja kukka rinnassa. Käyn tekemässä hyväntekeväisyyskeikkoja vanhuksille ja lapsille Känkkäränkkää.


Vyörivä kivi ei sammaloidu, eikä Alatalokaan.

- Tekeminen ei lopu. Mulla on yli 60 keikkaa kesällä ja Tampereella on yhteislaulatuksia “Tammerkosken sillalla” -tyyliin. Voi sanoa, että palaan takaisin keikkamarkkinoille, koska tein vain rajoitetusti keikkaa kansanedustajana, Alatalo myhäilee tyytyväisenä.


Mikko Alatalo

Mikko Alatalon keikkakalenteri täyttyy syksyä kohden ja tv-esiintymisiäkin on luvassa mm. Hyvät katsojat -ohjelmassa. Kuva: Kirsti Kurki-Myllymäki/Nauris.fi


Alatalo on ahkera muusikko ja viime vuonna julkaistun levyn piti jäädä viimeiseksi. Mutta onko päätös pitänyt?

- Viime syksynä tei levyn “Viimeinen juna” ja ajattelin, että se on varmaan viimeinen levy. Mutta se on otettu hyvin vastaan, joten voihan se olla, ettei tämä ihan viimeiseksi jää.

- Olen tehnyt yli 50-albumia, ja voisin jäädä laakereille ja lauleskella vanhoja, tuttuja hittejä. Meiltä on hirveästi toivottu uusia lauluja Juice-elokuvan myötä ja nimenomaan siinä hengessä, rock-henkisiä lauluja. Rinteen Harri asuu Hiidenmaalla ja mun pitäisi houkutella hänet reissun päälle etelän aurinkoon tai Lapin mökille, jossa me niitä lauluja tekisimme.


Jäämme odottamaan!

Kirsti Kurki-Myllymäki

Lue seuraavaksi
Monipuolisin TV-opas

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat