Suomi24.fi Keskustelu Suomi24 blogi Alennuskoodit Chat Treffit Säännöt Nettialet
Televisio

MasterChef voittaja Minna Kuukka sai nämä arvostelut Kapelta, Sikeltä ja Tomilta: "Kylmät hermot..."

Minna Kuukka voitti MasterChef VIP -kisan ja lahjoitti 10 000 euroa hyväntekeväisyyteen.

5.5.2021 klo 10:14

Minna Kuukka

MasterChef-voittaja Minna Kuukka lahjoittaa 10 000 euroa hyväntekeväisyyskohteelle, joka on Helsingin yliopiston syöpätutkimusrahasto. Kuva: MTV3MasterChef VIP -ohjelman voittajaksi itsensä kokkasi radiotoimittaja Minna Kuukka. Voittajan valinnan tekivät tuomarit Sikke Sumari, Tomi Björck ja Kape Aihinen.


Finaalitehtävänä oli valmistaa puolentoista tunnin aikana vapaavalintaiset alku- ja pääruoka. Ruokien tuli kuvastaa finalistien persoonallisuutta sekä heitä itseään MasterChef-kokkeina. Minna Kuukka valmisti alkuruoaksi lohicarpaccion ja pääruoaksi sous vide -kypsennettyjä täytettyjä broilerin rintafileitä itse tehdyn yrttisen fetapastan kera.


Minna Kuukka

MasterCher Vip -voittaja Minna Kuukan valmistama alkuruoka oli lohicarpaccio. Kuva: MTV3


Minna Kuukka

MasterCher Vip -voittaja Minna Kuukan valmistama pääruoka oli sous vide -kypsennettyjä täytettyjä broilerin rintafileitä itse tehdyn yrttisen fetapastan kera. Kuva: MTV3


Tuomariston jäsenet ovat tiukkoja palautteissaan ja he arvostelivat Kuukkaa ja hänen kokkailujaan näin:

-Minna oli tasaisen varma läpi koko kisan ja tehtävien aikana hänellä oli aina hyvä meininki työssään. Minna teki paljon asioita, esimerkiksi omaa leipää, ja ruoka oli aina hyvänmakuista, Kape Aihinen kertoo.


Lue myös: Viiltäväsanainen TV-kokki Kape Aihinen ei kestä tätä yhtä asiaa keittiössä: "Olen aina vihannut..."


-Minnan vahvuus oli omien taitojen taitava ja monipuolinen käyttö. Hän uskalsi myös ottaa riskejä silloin, kun se oli tarpeen saadakseen etumatkaa muihin. Minnalla oli myös hyvä asenne koko kisan ajan, rautaiset hermot ja itsehillintää tiukoissa paikoissa, Sikke Sumari perustelee.


Minna Kuukka

MasterChef VIP jututtavat Minna Kuukkaa finaalitehtävän aikana. Kuva: MTV3


-Suurin syy Minnan menestykseen oli varmasti kokonaisvaltainen taito ja tietämys. Ei ollut tilannetta, jossa ei olisi löytynyt ratkaisua. Ja loppupelissä pitää muistaa, että vaikka MasterChef on tv-ohjelma, on se myös kilpailu, joten kylmät hermot ja rauhallisuus auttavat kokkaustaitojen lisäksi, Tomi Björck arvioi.


Lue myös: Hermopaine iski! Minna Kuukka paljastaa stressaavasta hetkestä: "Se seinällä oleva kello..."


MasterChef VIP on MTV3:n ohjelmistoa.

Katso ohjelma-aikoja Telsu.fi

Kirsti Kurki-Myllymäki

Suosittelemme
Monipuolisin TV-opas

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat