Suomi24.fi Keskustelu Suomi24 blogi Alennuskoodit Chat Treffit Säännöt Nettialet
Televisio

Maajussille Morsian Jouko salaperäisenä - Uskoo, että rakkaus voi syttyä tosi-tv-ohjelmassa

Minkälaiset olisivat Maajussi-Joukolle järjestetyt unelmatreffit?

14.9.2019 klo 7:00

Maajussille morsian

Jouko tykkää marjastella ja sieneställä kulkiessaan hirvikoirien kanssa metsässä. Nyt jo osittain eläkkeelle siirtynyt Jouko on löytänyt intohimon matkustamisesta. Kuva: Kirsti Kurki-Myllymäki


Jouko on puhelias maajussi, joka pitää viljatilaa Hyvinkäällä. Jouko on eronnut mies, joka ei ole löytänyt uutta rakkautta. Millainen olisi Maajussi-Joukon ihannekumppani?


- Ulkoinen olemus tekee heti vaikutelman, että haluaako lähemmin tutustua ihmiseen. Aika nopeasti ihmisen eleet ja hymy ja ääni ja millä sävyllä se puhuu asioista, niin sieltä se aika nopeasti muodostuu se käsitys, että haluaako lähteä lähemmin tutustumaan. Ei se vielä kerro, että pari tulee. Mutta sen tietää todella nopeasti, että tästä ei tule yhtään mitään.


- Olen niin monta nettitreffiä tehnyt, että tiedän, että kun se ihminen tulee 30 m päähän, niin sen näkee siinä vaiheessa jo, tuleeko mitään, Jouko analysoi.Jouko on valmis antamaan omaa aikaansa ns. toivottomillekin tapauksille.


- Kaikkien nettitreffille tulleiden kanssa olen 2-3 tuntia keskustellut. Jokainen ihminen antaa kuitenkin jotakin. Ja jos niin paljon olet tehnyt jo, että olette sopineet treffit, niin annan aikaani, vaikka päätös olisi jo kypsynyt, ettei tästä mitään tule, Jouko toteaa.


Maajussille morsian

Jouko haki tällaisella kuvalla morsianta ja sai maajusseista eniten kirjeitä. Kuva: MTV3


Treffit ravintolassa tai jossain eksoottisessa paikassa ovat monen mieleen. Millaiset olisivat Joukolle järjestetyt unelmatreffit? Jouko miettiin hetkisen ja sen jälkeen vastaus on selvä.


- Lähettäisiin vesille veneilemään. Se olisi jo etukäteen hommannut saareen teltan ja siellä voisi yöpyä. Ja olisi valmiiksi ruoat mukana, skumppaa ja valkoviiniä. Olisi laittanut ulkotulia ja vaikka jätkänkynttilän, olisi voinut niitäkin raahata sinne kymmenkunta kappaletta. Puiden välissä voisi vielä olla riippukeinut. Luonnon äänet, lintujen ja villieläinten äänet kuuluisivat omien ääniemme lisäksi.


- Tärkeää on, että olisi nähnyt todella vaivaa. Ei olisi vain ravintolaillallinen, jossa mennään vaan ravintolaan sisään ja siinä istutaan. Se ei vaadi muuta kuin jonkin verran rahaa. Mutta se olisi tärkeää, että hän olisi itse kaiken tehnyt ja suunnitellut, Jouko listaa.


Maajussille morsian

Maajussit ja ohjelman juontaja Vappu Pimiä. Kuva: Kirsti Kurki-Myllymäki


Sen oikean löytäminen on yksi elämän isoista seikkailuista. Mistä tiedät, onko joku se oikea?

- Ensivaikutelman jälkeen ja kun on muutaman kerran tavannut ihmisen ja keskustellut, niin kyllä sen siitä huomaa. Ihmisen voi oppia tuntemaan vain puhumalla, puhua, puhua ja puhua ja vielä kerran puhua.


Ero on monelle iso kolaus ja usko rakkauteen meneen, miten kävi Joukolla - uskotko vielä rakkauteen eronkin jälkeen?

- Erosta toipumiseen menee 1-7 vuotta ja mulla meni erosta toipumiseen 7 vuotta. Sitten kun oli mennyt yli 7 vuotta ja oma pää oli jo selvä, niin sitten pitäisi löytää sellainen nainen, jonka pää olisi selvä. Kun olin ollut 10 vuotta eronneena niin silloin törmäsi sellaisiin naisiin, jotka oli eronnut vuosi tai kaksi aiemmin, niin ne ei olleet valmiita mihinkään parisuhteeseen. Aika nopeasti sen aisti, että pää oli noilla kivoilla naisilla vielä sekaisin. Eivät olleet vielä sinut itsensä kanssa.


Uskotko, että rakkaus voi syttyä reality-tv-ohjelmassa?

- Kyllä. Joo, Jouni myhäilee.


Maajussille morsian MTV3:lla ma klo 20

Katso lisää ohjelmatietoja Telsu.fi
Kirsti Kurki-Myllymäki

Suosittelemme
Monipuolisin TV-opas

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat