Suomi24.fi Keskustelu Suomi24 blogi Alennuskoodit Chat Treffit Säännöt
Elokuvat

Kumpi on kovempi: Mikko Leppilampi vai Antti Luusuaniemi? Entä tärkeämpi: ystävät vai rakkaus?

Veijarit-komedia oli katsojien suosikki, se oli kolmanneksi katsotuin kotimainen elokuva v. 2011.

29.11.2019 klo 9:00

Veijarit

Saku (Mikko Leppilampi) ja Ässä (Antti Luusuaniemi) esittävät draamakomedian pääosissa kaveruksia, jotka vannovat ikuisen nuoruuden nimiin. Kuva: Filmikamari/Nordisk Film


Veijarit-elokuva on rosoisen urbaani buddy-komedia kahden nuoren miehen ystävyydestä ja heidän epätoivoisesta yrityksestään elää jokainen hetki täysillä.


Vältelläkseen normaalia elämää ja tunteakseen itsensä ikuisesti nuoriksi, Saku (Mikko Leppilampi) ja Ässä (Antti Luusuaniemi) yllyttävät toinen toistaan yhä hurjimpiin ja huvittavampiin tempauksiin. Veijarit hurmaavat naiset sukkeluudella, ratkovat ongelmat kuin koulupojat, eivätkä juuri murehdi tulevaisuutta


Saku (Mikko Leppilampi) tapaa leffassa elämänsä rakkauden, mutta onko rakkaus kestävää? Kuva: Filmikamari/Nordisk Film


Kaikki kuitenkin muuttuu, kun Ässä tapaa Annan (Pihla Viitala), elämänsä rakkauden. Ässän elämänarvot muuttuvat rakastumisen myötä ja Saku jää auttamattomasti jalkoihin. Jokaisen parisuhteen takana on yksi unohdettu ystävä ja Sakun onkin keksittävä uusia keinoja saadakseen ystävänsä takaisin. Miten Saku mahtaa onnistua?


Veijarit

Löytääkö Ässä (Antti Luusuaniemi) keinot saada ystävä takaisin? Kuva: Filmikamari/Nordisk Film


Pääosissa: Mikko Leppilampi, Antti Luusuaniemi, Pihla Viitala, Hennariikka Laaksola, Malla Malmivaara, Milka Ahlroth. Ohjaus: Lauri Nurkse. (96')


Veijarit (12) Livillä la 30.11. klo 21

Katso ohjelma-ajat Telsu.fi


Lähde: Filmikamari

Kirsti Kurki-Myllymäki

Lue seuraavaksi
Suomen suosituin TV-opas
Katso kaikki TV-ohjelmat»