Suomi24.fi Keskustelu Suomi24 blogi Alennuskoodit Chat Treffit Säännöt
Televisio

Jaana Pelkonen palaa tv:seen:"Äitinä pidän tärkeänä, että tyttäreni näkee äitinsä eri töiden kautta"

Kansanedustaja Jaana Pelkonen juontaa Kultainen Venla -gaalan ja uuden All Together Now Suomi -viihdekisan.

11.1.2020 klo 10:00

Kultainen Venla

Kultainen Venla -gaalan juontaa tänä vuonna Jaana Pelkonen. Kuva: NelonenKultainen Venla -patsaat jaetaan viime vuoden parhaille tv-ohjelmille Kultainen Venla -gaalassa perjantaina 17.1.2020. Samalla nähdään iloinen tv-comeback, sillä gaalan juontaa kansanedustajana töitä tekevä Jaana Pelkonen.


Pelkonen valittiin eduskuntaan ensimmäisen kerran v. 2011. Ennen kansanedustajan töitä Pelkonen oli vakiokasvo suomalaisten suosikkiohjelmien juontajana. Tilt-peliohjelma, Jyrki-nuortenohjelma, Far Out -viihdeohjelma, Escort-seuranhakuohjelma ja Eurovision-laulukilpailujen finaalin juonto yhdessä Mikko Leppilammen kanssa ovat osa Pelkosen laajaa arsenaalia.


Kultainen Venla

Jaana Pelkonen astuu juontajan saappaisiin, tai pikemminkin Manoloihin All Together Now Suomi -viihdeohjelmassa. Kuva: Nelonen


Jaana Pelkonen nähdään juontajan hommissa myös All Together Now Suomi viihdeohjelmassa. Pelkoselle ohjelmaan mukaan lähteminen eduskuntatyön ohella oli iso päätös.


-Yksi tärkeä syy lähteä tähän ohjelmaan on se, että se on koko perheen hyvän mielen ohjelma. Äitinä pidän tärkeänä, että tyttäreni näkee äitinsä eri töiden kautta, että nainen voi ja saa tehdä elämässään erilaisia asioita. Haluan kannustaa häntä omalla esimerkilläni, Pelkonen kertoo Nelosen tiedotteessa.


-Lisäksi musiikki on aina ollut suuri rakkauteni. Jo musiikkiluokalla haaveilin laulajan ammatista, mutta olin niin valtavan ujo, ettei yksin esiintyminen tullut kysymykseenkään. Kuorossa laulaminen kuitenkin auttoi esiintymispelon voittamisessa ja toi itsevarmuutta. Yhteisössä on valtava voima, siksi iloitsenkin juontamismahdollisuudesta juuri tässä ohjelmassa erityisen paljon.


Kultainen Venla

All Together Now Suomi on näyttävä musiikkiviihdeohjelma, jonka keskiössä nähdään iso, 100 hengen tuomaristo. "Sataseen" kuuluu kotimaisia musiikkialan ammattilaisia; laulajia, räppäreitä, oopperadiivoja, säveltäjiä, musiikkituottajia ja iskelmätähtiä. Kuva: Nelonen


Kultainen Venla -gaala suorana lähetyksenä Nelosella ja Ruudussa klo 20 alkaen.

All Together Now Suomi alkaa Nelosella ja Ruudussa.

Katso tv-ohjelmien lähetysajat kätevästi Telsu.fi

Kirsti Kurki-Myllymäki

Lue seuraavaksi
Monipuolisin TV-opas

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat