Suomi24.fi Keskustelu Suomi24 blogi Alennuskoodit Chat Treffit Säännöt
Televisio

Iso pomo vaihtoon! Hjallis Harkimo jää pois, puikoissa nyt Jaajo Linnonmaa - Diili tulee taas!

Radiojuontaja ja yrittäjä Jaajo Linnonmaa etsii Diili-ohjelmassa kehitysjohtajaa.

18.1.2021 klo 7:00

Diili

Jaajo Linnonmaan neuvonantajina toimivat pitkäaikainen yhtiökumppanin Toni Lähde sekä Jungle Juice Bar -yrityksen perustaja Noora Fagerström. Kuva: Nelonen


Diilin uudella kaudella legendaarisiin Diili-pomon saappaisiin astuu radiojuontaja ja moninkertainen start up -yrittäjä Jaajo Linnonmaa.


-Mulla on tällä hetkellä viisi yritystä ja muutama pöytälaatikossa odottamassa tekijää. Lisäksi istun useamman firman hallituksessa. Kaikki yritykseni ovat hyvin eri aloilta, ja kun siihen lisätään vielä mediakanavani, niin aika leveällä skaalalla pitäisi tähän tehtävään haettavalta henkilöltä löytyä kiinnostusta ja osaamista, Linnonmaa arvioi Nelosen tiedotteessa.


Haussa on nyt kehitysjohtaja ja Linnonmaan neuvonantajina toimivat pitkäaikainen yhtiökumppanin Toni Lähde sekä Jungle Juice Bar -yrityksen perustaja Noora Fagerström.


Kuukauden mittaisen taiston aikana Diili-kilpailijat mittelevät bisnestaidoissa ja yrittävät vakuuttaa kyvyillään sekä Linnonmaan että hänen neuvonantajansa. Lopulta parhain hakija nappaa vakituisen työpaikan Jaajo Linnonmaan rinnalla kehitysjohtajana.


-Haluan löytää yritysteni kehitysjohtajaksi ihmisen, jolta voin kysyä neuvoa ja mielipiteitä mihin tahansa. Henkilön, jolla on uusia näkemyksiä ja ideoita. Kaikista eniten haluan löytää hyvän tyypin, jonka kanssa on kiva painaa duunia ja luoda menestyskonsepteja, Linnonmaa listaa.


Diili

Linnonmaa on tuttu tv-katsojille Haluatko miljönääriksi? viihdeohjelmasta. Kuva: Nelonen


Linnonmaa astuu Diili-pomona legendaarisiin saappaisiin, joissa on kävellyt aiemmin muun muassa Donald Trump ja Suomessa Hjallis Harkimo. Harkimo veti Diiliä useamman kauden ja hänellä oli neuvonantajina mm. ex-vaimo Leena Harkimo ja poika Joel Harkimo.


Diili nähdään Nelosella ja Ruudussa helmikuussa 2021.


Katso kaikki tv-ohjelma-ajat kätevästi Telsu.fi

Kirsti Kurki-Myllymäki

Asiasanat: Diili
Lue seuraavaksi
Suomen suosituin TV-opas
Katso kaikki TV-ohjelmat»