Suomi24.fi Keskustelu Suomi24 blogi Alennuskoodit Chat Treffit Säännöt
Televisio

Huipputaiteellinen Viivi Huuska on kohutun Cristal Snow´n sisko: "On ihanaa, että veli on..."

Viivi Huuska tanssi Matti Puron kanssa Tanssii Tähtien Kanssa -kisassa.

26.9.2021 klo 8:00

Viivi Huuska

Viivi Huuska on kansainvälisesti tunnettu valokuvaaja ja ohjaaja. Kuva: MTV3


Ohjaaja, valokuvaaja Viivi Huuska on monipuolinen taiteilija, joka on tunnettu mm. valokuvista, lukuisista musiikkivideoista sekä TV-sarjasta Kullannuput.


Miksi lähdit mukaan, mikä oli tärkein syy?

- Tämä oli itsellekin yllätys, olen aina halunnut kisaan ja nyt mulla on työn puolesta hyvä tilanne. Ajattelin, että ehdin tehdä omia duunejani myöhemminkin, mutta tämä on ainutlaatuinen tilaisuus.


Viivi Huuska

Matti Puro ja Viivi Huuska ovat kunnianhimoinen pari, jonka TTK-tanssit ovat olleet loppuun asti mietittyjä kokonaisuuksia. Kuva: MTV3


Viivi Huuskan veli on esiintyjänä, juontajana, muusikko ja kirjailijana tunnettu Cristal Snow.

- Olen tanssinut ja esiintynyt veljeni Cristal Snown produktioissa paljonkin, mutten paritanssin parissa. Ihmiset ei ihan tiedä, minkä verran mulla on omaa esiintymistaustaa. Kiva päästä käyttämään omaa kehoa ja esiintymään itse. Olen kaivannut paljon sitä adrenaalinia esiintyessä.


Viivi Huuska ja Cristal Snow ovat näyttäviä sisaruksia. Tässä yhteiskuva Huuskan Instagramista:Mikä on ollut omassa elämässäsi sykähdyttävin tai mieleenpainuvin tanssi?

- Meillä on kotona kuunneltu paljon iskelmämusiikki, vaikka ihmiset ei ehkä ajattele, että mä kuuntelen sitä. Meillä on soitettu paljon haitaria esimerkiksi kesäjuhlissa. Haitarin soitossa on jotain tosi voimakasta ja haluaisin tähän liittää sen iskelmäpuolen - suomalaisromanttinen maalaismaisema ja rantalavat on tosi kauniita.


Viivi Huuskalla on vahva visuaalinen näkemys ja se tulee hyvin esiin hänen Instagram-tilillään. Tässä yksi julkaisu Huuskan Instasta:Suorat lähetykset voivat jännittää esiintymiskokemusta omaaviakin. Miten itse koet suorat lähetykset?

- Olen esiintynyt maksimissaan Ruotsin Pridessa 30-50 000 ihmiselle. Kyllä miljoonayleisö jännittää, muttei voi liikaa ajatella, ettei askeleet mene sekaisin.


- Veljeni sanoi, että kaksi liveä se kestää, että jännittää, muttei sitten enää. Luotan tässä mun veljeeni. On ihanaa, että veli on tukena, kun se on rankka kokemus henkisesti ja fyysisesti. Se tuntuu turvalliselta!


Viivi Huuska ja Matti Puro jiven pyörteissä:Viivi Huuska on vaikuttanut TTK:ssa koko tanssin visuaalisuuteen ja puvustukseen.

- Puvustus on sekä mun veljen että itseni intohimo. Kaikissa mun omissa tuotannoissa puvustus on mun vastuulla, enkä halua sitä tässäkään sivuuttaa.


Tanssii Tähtien Kanssa su klo 19.30

Katso lisää ohjelma-aikoja Telsu.fi


Suomi24 Viihde

Lue seuraavaksi
Suomen suosituin TV-opas
Katso kaikki TV-ohjelmat»