Suomi24.fi Keskustelu Suomi24 blogi Alennuskoodit Chat Treffit Säännöt
Televisio

Farmi-kisaajat äimän käkenä yllätyksestä - Riina Palander jätti kisan kesken - Syyt henkilökemiassa

Farmi Suomi tosi-tv-sarjassa koettiin aivan poikkeuksellinen tilanne, kun Riina-Maija Palander ilmoitti haluavansa lähteä kotiin.

30.4.2020 klo 21:25

Farmi Suomi

Riina-Maija Palander teki Farmilla ns. naistenhommia ja hoiti koko porukalle ruokaa pöytään. Kuva: NelonenTorstain jaksossa kaikki alkoi normaalisti, kun torppari Amin Asikainen nimesi Jari Isometsän kaksintaisteluun. Isometsä taas halusi nimetä vastustajakseen Riina-Maija Palanderin.


Homma lähti ns. laukalle, kun Palander ilmoitti, ettei halua kilpailla ja oli valmis luovuttamaan voiton Isometsälle. Juontaja Juuso Mäkilähde halusi rauhoittaa tilanteen ja pisti kaksikon laavulle juttelemaan kahdestaan.


Riina-Maija Palander ei kuitenkaan halua muuttaa päätöstään ja Isometsä palasi laavulta voittajana ilman kaksintaistelua.

- Oli se vähän yllätys ja tylsää tulla ilman kilpailua pois. Kilpailujännitys alkoi jo pikkuhiljaa tulla pintaan ja odotti sitä, että pääsee areenan valoihin. Mietin myös sitä, miten porukka reagoi, kun onkin tällainen yllätysratkaisu, Isometsä pohtii.


Farmi Suomi

Amin Asikainen nimitti Jari Isometsän kaksintaisteluun, jota ei ikinä tullut. Kuva: Nelonen


Jari Isometsä sai Farmilla hyvän vastaanoton halausten kera. Kaikki kyselivät Isometsältä lisätietoa aiheesta ja hiihtäjälegenda selvitti muille kisaajille:

- Juuso tuli paikalle ja haastateltiin, että mikä laji tulee. Sitten Riina sanoi, että ei tule mitään lajia, hän haluaa kotiin. Syyksi hän sanoi, että henkilökemioissa on probleemaa. Olin vähän puulla päähän lyöty siinä vaiheessa.


Palanderin kommentit saivat leuat loksahtamaan muilla kisaajilla ja herättivät ihmetystä. Kokenut kaksintaistelija ja tubettaja Jaakko Parkkali hämmästeli.

- Ihan sisälle en siihen Riinan pointtiin pääse. Ehkä Riina jotenkin säikähti nimeämistä? Mua ihmetyttää eniten se, että jos Riina on ollut täällä kolme viikkoa, niin minkä takia sä kolmen viikon jälkeen luovutat yhtäkkiä? Olet ollut koko ajan hyvällä fiiliksellä ja luovutat, kun sut nimetään!


Farmi Suomi

Farmi Suomi -jengi kokonaisuudessaan. Kisasta ovat tippuneet Sara Chafak, Anu Saagim, Juha Mieto, Seksikäs-Suklaa, Niko Saarinen, Katja Kätkä ja Riina-Maija Palander. Mukana ovat vielä Jari Isometsä, Alina Voronkova, Jaakko Parkkali, Noora Räty sekä Amin Asikainen. Kuva: Nelonen


Farmi Suomi perustuu ruotsalaiseen The Farm -menestysformaattiin, jota on tehty yli 50 maassa, ja tuotettu yhtäjaksoisesti jo vuodesta 2001 alkaen.


Farmi Suomi torstaisin kello 20 Nelosella.

Katso lisää ohjelma-aikoja Telsu.fi

Kirsti Kurki-Myllymäki

Lue seuraavaksi
Monipuolisin TV-opas

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat