Suomi24.fi Keskustelu Suomi24 blogi Alennuskoodit Chat Treffit Säännöt
Televisio

Eka sija! Ernest Lawson ja P.O. Liitikko voitti Putous-sketsihahmokisan - Ansa Kynttilä ilahdutti

Putous-voitto on näyttelijä Ernest Lawsonille ensimmäinen, joten sitäkin makeampi.

6.5.2019 klo 10:23

Putous

Voittajan on helppo hymyillä! Kuva: MTV3.


Putous huipentui sketsihahmokisaan, jonka voitti Ernest Lawsonin sketsihahmo Pentti Olavi Liitikko. Voitto on näyttelijä Ernest Lawsonille ensimmäinen, joten sitäkin makeampi.

Christoffer Strandbergin Nöpö-Felix sijoittui kisassa toiseksi, kun "Ruskean tulevaisuuden" puoluepamppu-Liitikko nappasi voiton.

-Minulle tuli juuri ennen Pentti Olavi Liitikon voiton julkistamista semmoinen tunne, että tässä hetkessä ei ole ainoastaan kauden 11 näyttelijä Ernest Lawson, vaan myös kausien 8, 9 ja 10 Erkku. Olen ollut finaalitilanteessa aiemminkin, ja tässä tiivistyi nyt neljän kauden hieno matkani. Aistin sen myöskin katsojista ja yleisöstä. On pakko olla kiitollinen, näyttelijä Ernest Lawson kertoo MTV3:n tiedotteessa.


Putous

Ansa Kynttilä pääsi v. 2018 finaaliin, jossa kuitenkin Kiti Kokkosen Tanhupallo vei voiton. Kuva: MTV3.


Finaalissa nähtiin mm. suosittu Putous-hahmo Ansa Kynttilä, joka paljastui Liitikon vaimoksi. Moni on kaivannut Ansaa ja varmasti nautti topakan kansankynttilän näkemisestä. Liitikko hellitteli vaimoaan mm. Anskubansku-lempinimellä.


Pentti Olavi Liitikolla oli selvät suunnitelmat voiton selvittyä.

-Nyt lähdetään koko Ruskean Tulevaisuuden puolueväen kanssa juhlistamaan voittoa veden ja vihersmoothieiden voimin, ja puhumaan tästä vaalikampanjasta, joka on yhteinen voitto, Liitikko hehkutti.


Kyllä kansa sietää! Nauris.fi onnittelee lämpimästi voitosta!

Kirsti Kurki-Myllymäki

Suosittelemme
Monipuolisin TV-opas

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat