Suomi24.fi Keskustelu Suomi24 blogi Alennuskoodit Chat Treffit Säännöt
Televisio

Drag-artisti Divet saa mekkoja Einiltä - Paula Koivuniemi räjäyttää aina - Ei ota nobodyja showhun

Räiskyvä drag-artisti Divet on valovoimainen tähti ja yksi All Together Now -ohjelman tuomareista.

10.2.2020 klo 10:04

All Together Now

Drag-artisti Divet on kansainvälisestikin palkittu viihdyttäjä. Oikeassa elämässä hän on Marko Vainio. Kuva: Kirsti Kurki-Myllymäki


Drag-artisti Divet eli Marko Vainio on mukana All Together Now -viihdeohjelman satapäisessä tuomaristossa. Kansainvälisesti suositun viihdeohjelman piti alkaa keväällä Nelosella, mutta ohjelman aloitus siirrettiin koronan aiheuttaman poikkeustilanteen takia syksyyn. Kuvaukset ehdittiin tehdä kuitenkin ennen koronaa, joten ohjelmassa tuomaristo ei pidä esim. turvavälejä.Pääsimme haastattelemaan Divetiä, joka on alansa huippunimi Suomessa. Ketkä ovat bravuureitasi omassa drag show´ssasi?


- Mulla on yli 100 hahmoa, joita olen vuosien varrella tehnyt. Celin Dion ja Whitney Houston on mun rakkaat suosikit. Joskus on Tina Turnerin päivä. Ja pakko sanoa Paula Koivuniemi. Vaikka se on niin kliseinen, niin se on kaikista karaktäärisin hahmo, joka tästä maasta löytyy.


- Menen K-18 yökerhoon tai vanhainkotiin, niin Paulan alkaessa soimaan jengi nousee lähes seisomaan. En tiedä, mikä voima sillä naisella on. Vaikka lavalla on vain minä, eikä edes Paula, niin se on uskomaton voima, Divet hehkuttaa.All Together Now

Divetin hahmogalleriaa. Kuva: Divet Show -pressimateriaalia, www.divetshow.com


Divet vetää show´ssaan monia suomalaisartisteja, on Laura Voutilainen, Antti Tuisku, Kaija Koo, Virve Rosti, Katri Helena, Meiju Suvas, Eini... Oletko saanut esittämiltäsi artisteilta kommentteja?


- Olen kyllä saanut kiitosta. Olen myös esiintynyt yhdessä Paulan (Koivuniemi), Lauran (Voutilainen), Virven (Rosti), Meijun (Suvas), Einin ja monen muun kanssa.


- Ja suomalaisartistit ovat tarjonneet mulle myös vaatteitaan. Einikin on ollut ihan että “hei, mä en käytä tätä mekkoa enää, mutta tää on tosi eini, haluutko sä tämän?” Ja ehdottomasti otan vastaan. Mulle myös kerrotaan, kun tulee uusia biisejä, niin voin ottaa niitä ohjelmistoon, Divet kertoilee.All Together Now

Divet tuomaroi All Together Now -ohjelmassa Laura Voutilaisen vieressä. Kuva: Jaakko Kahilaniemi, Nelonen Media


Moni suomalaisartisti tulee itse tarjoutumaan Divetille. Divetillä on kuitenkin tiukka linja valitsemiensa tähtien suhteen, joten nämä tilanteet voivat joskus olla hieman vaivaannuttaviakin.


- On suomalaisia artisteja, ihan nimeltämainitsemattomia, jotka haluaisivat tulla showhun. Mutta jos sulla ei ole sellaista hittiä tai maneereita tai sua ei vielä tunne kukaan, ei pääse mun showhun. Tässä mun hommassa mahdollisimman monen yleisössä pitää tajuta, kuka on lavalla. Esimerkiksi kaikki, jotka ovat olleet Vain elämää -ohjelmassa, olisivat hyviä lavalla.


All Together Now Suomi Nelosella lauantaisin klo 20.30

Katso ohjelma-ajat kätevästi Telsu.fi


Haastattelu tehty 2/2020Kirsti Kurki-Myllymäki

Lue seuraavaksi
Monipuolisin TV-opas

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat