Suomi24.fi Keskustelu Suomi24 blogi Alennuskoodit Chat Treffit Säännöt
Televisio

Danny, 79, on villinnyt vaaleiden kaunottarien ympäröimänä: Armi Aavikko, Erika Vikman, Helmi...

Danny täyttää tänä vuonna 80 vuotta ja tekee omien sanojensa mukaan viimeisen koko Suomen kattavan kiertueen.

10.2.2022 klo 9:45

Danny

Danny on yksi Suomen pisimmän artistiuran tehneistä laulajista, joka on jaksanut pitää itsensä laulukunnossa iän karttuessa. Hän mm. osallistui viime vuonna UMK-karsintoihin. Kuva: Yle


Ilkka ”Danny” Lipsanen on villinnyt suomalaisia vuosikymmenien ajan hurjilla show-esityksillään, jotka ovat vetäneet vertoja kansainvälisille toteutuksille. Valovoimaisen esiintyjän ja liikemiehen rinnalla on nähty hehkeitä kaunottaria.


Armi Aavikko oli Dannyn rinnalla lavalla ja siviilissä. Erika Vikman nousi julkisuuteen Tangokuningattarena ja tuonnempana kohuotsikoihin Dannyn tyttöystävänä. Nuori Helmi puolestaan toimi Dannyn assistenttina.Musiikkineuvos täyttää syyskuussa pyöreät 80 vuotta. Sen kunniaksi Iso D heittää juhlakiertueen. Dannyn Kunniakierros niminen kiertue käynnistyy 24. syyskuuta, jolloin hän juhlii 80-vuotissyntymäpäiväänsä. Kiertue huipentuu Helsingin jäähallin päätöskonserttiin joulukuussa.


Dannyn ex-rakas Erika Vikman esiintyy viimeisessä konsertissa. Vikmaneja nähdään lavalla enemmänkin, sillä kiertueen taustakuorossa laulaa Vikmanin Jennika-sisko.


Lue myös: Wow! Dannyyn, 79, liitetty Helmi Loukasmäki, 20, aistikkaana punaisissa kynsissään: "Kuuma kaunotar"


Danny

Erika Vikman tekee uraa räväkällä tyylillä. Kuva: JIRINA


Danny on antanut kunnon bisnesmiehen tyyliin asiasta lehdistötiedotteen.

- Edellisellä kiertueellani monet ihmiset tulivat juttelemaan kanssani ja kiittämään minua musiikistani ja luomastani show-perinteestä. Samalla sain toiveita pitää vielä joskus sellaisen konsertin, joka keskittyisi pääasiassa omiin hitteihini vuosikymmenten varrelta - siis lauluihin, jotka ovat jääneet suomalaiseen sielunmaisemaan. Juhlakiertueella näin tuleekin tapahtumaan ja luvassa ovat yleisön pyynnöstä kaikkien aikojen suurimmat hittini, Danny kertoo tiedotteessa.


Danny jakoi Instagram-tilillään kiertuemainoksen:Ja fanit saavat, mitä tilaavat. Juhlakiertue käsittää yli 30 paikkakuntaa ja lavalle nousevat mm. Virve Rosti, Arttu Wiskari, Mira Luoti ja Aki Tykki sekä alkuperäisen Islanders-yhtyeen jäsenet.


Lue myös: Some kiehuu! Erika petti (?!) ja Danny ei maksanut laskua: “Vanhus hermostuu”, "Erika ei kerro..."


Lue myös: No nyt! Erika Vikman täräyttää kuumana bilekissana: Kultainen uimapuku, verkkosukat...."NIIN HOT"


TV-ohjelmien ajat aina kätevästi Telsu.fi

Kirsti Kurki-Myllymäki

Asiasanat: Danny
Lue seuraavaksi
Monipuolisin TV-opas

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat