simpukka-78

Vapaa kuvaus

Hei!
Nyt olisi hakusessa uudet kaverit erilaisiin tilanteisiin ja menoihin. =)

Päiväni kuluu töissä ja vapaaehtoistyön merkeissä silloin kun siihen aikaa ja jaksamista vain on. Hoidan täällä Ylivieskassa hengityhalvauspotilasta, työ on 3-vuoroista. =) Henkisesti aikas raskasta, mutta hetki kerrallaan ja sitten helpotusta raskaasee päivään tuo tuo vapaaehtoistyö eläinsuojelutyön sekä vertaistukiryhmän merkeissä.

Perheeseeni kuuluu 11v poika, 3 kissaa, 2 gerbiiliä ja pupu. Harrastuksiin ei hirveästi jää aikaa eikä oikein ole voimia, mutta musiikkia kuuntelen kun radio on melkein 24/7 auki ja luen paljon, joskus kirjoitan runoja, käyn uimassa ja kunhan kelit sallii, kävelemässä ulkona. Sekä käyn silloin tällöin auttamassa lomittajana parilla tuttavalla joilla on maatilat ja tarviivat hengähdystaukoa. =) Tietysti sitä kaipaa vierelleen sitä toista aikuista joka jakaisi niin ilot, surut, huolet ja haaveet.

Lähtöisin olen Kälviältä, mutkien kautta päätynyt 3kk sitten Ylivieskaan kun työt täällä.

Saa nähdä kuin käy liukkaaksi kelit kun on pitkän pakkasjakson jälkeen taas näin lämmintä. Ja tuleekohan vielä pakkasia. Itse en niitä kaipaa, en sitten yhtään. Mutta kesää odotellessa. =)

Kerroppas itsestäsi jotain.

Koulutus: Ammattikoulu
Koulut: Kauppakoulu ja sos.alan koulu
Ammatti: Terveydenhuolto
Työskentelen: Lähihoitaja
Siviilisääty: Sinkku
Lapset: Olen ylpeä vanhempi

Email: simpukka-78@suomi24.fi

ASIATONTA SISÄLTÖÄ?