siilisimo

uusi profiili

Vapaa kuvausTiesitkö, että sättiäinen on uhanalainen laji. Onnistuneita pesintöjä on havaittu hyvin vähän ja poikasia ei tiettävästi ole syntynyt ensimmäistäkään.

Tiesitkö, että sättiäinen on geeniperimältään hyvin lähellä ihmistä. Suotuisissa olosuhteissa nämä kaksi lajia saattavat jopa pariutua ja saada jälkeläisiä. Tämä tosin on vain teoreettista ja luultavasti syntynyt puolisättiäinen ei olisi kykenevä sättimään.

Tiesitkö, että sättihaluttomuus on tarttuva tauti. Siltä on kuitenkin helppo suojautua käärimällä näppäimistö Elmukelmuun. Se suojaa tehokkaasti myös muilta sättitaudeilta. Etenkin naaraspuolisilla sättiäisillä on tietokoneessa tärkeää pitää panomuurin asetukset kohdillaan.

Tiesitkö, että sätissä on paljon helpompaa sanoa, ettei anna, sen sijaan että myöntäisi kylmän tosiasian. Sen, ettei ole saanut vuosikausiiin vaikka olisi halunnutkin. Jotain muuta väittäessään sättiäinen unohtaa, ettei maata paneminen ja pilkun nussiminen ole seksiin liittyviä termejä.

Tiesitkö, että asuinpaikan kysyminen naarassättiäiseltä voidaan rinnastaa raiskaukseen. Kysyminen punaisilla nostaa teon asteen törkeäksi.

Sättiäisen kieli muistuttaa läheisesti suomenkieltä. Siitä löytyy paljon hyvin samankaltaisia ilmaisuja, kuten esim: kyä, viä, ko, ompa, kumpa, niimpä, kauvan, viellä, empä, taidampa, vartia, opiskelia, äskön, niinko, siintä, enenpää, luulempa, siittä, täälä, käyttääntyä, erinlainen, hullunpi, saannu, kunpi, lähenpää, viiminen, lähtä, olumpia,ainankin, adobtio, enään, saimpa, mangneetti....

Jotkut sättiäiset ovat opiskelleet muitakin kieliä, kuten savoa tai jopa turkua, mikä ei ole yhtä hankalaa ymmärrettäväksi, mutta luultavasti huomattavasti hankalampaa oppia.

Tiesitkö, että jos tiesit etukäteen vastauksen kaikkiin edellälueteltuihin, olet kroonikkosättiäinen. Älä huolestu, sätissä olet kaltaistesi joukossa ja pienellä vaivannäöllä saat luultavasti jonkinasteista vertaistukea.

Kaiken tämän valossa on suunniteltu EU-rahoitusta sättiäistarhojen rakentamiseksi suurimpiin kaupunkeihin. Näihin sitten kerättäisiin jäljellä olevat sättiäiset ja yritettäisiin pakonomaisenkeinosiemennyksen turvin taata lajin jonkinlainen tulevaisuus. Tällä tavoin mahdollisesti syntyvät jälkeläiset päästettäisiin sitten aikanaan vapaiksi sättimaailmaan ja näin turvattaisiin lajin säilyminen.

Onnea matkaan!

P.S Ei mulla kyllä olis niitä suklaarusinoita ollutkaan.......

Kotimaa: ---

Koulutus: ---

Koulut: käyty vaihtelevalla menestyksellä

Ammatti: Muu

Työskentelen: Kyllä ja paljon

Siviilisääty: Varattu

Lapset: En ole kiinnostunut lapsista

ASIATONTA SISÄLTÖÄ?

Käyttäjän kirjoittamat viestit

    Käyttäjä ei ole kirjoittanut yhtään viestiä.