Takuusäätiö

Vapaa kuvaus

Takuusäätiö on valtakunnallinen sosiaalialan järjestö, joka auttaa velkakierteessä ja taloudellisesti haavoittuvassa elämäntilanteessa olevia ihmisiä.

Neuvomme puhelimitse Velkalinjalla ja nettisivuillamme Kysy rahasta -chatissa. Maksuttomassa neuvonnassamme voi keskustella nimettömästi ja luottamuksellisesti. Hahmotamme tulo- , meno- ja velkatilannettasi. Voit kysyä esimerkiksi talouden hallinnasta, luottotiedoista, velkojen ratkaisukeinoista ja perinnästä.

Neuvonnan lisäksi Takaamme maksukykyisille pankkilainoja velkojen järjestelemiseksi sekä myönnämme kohtuuehtoisia Pienlainoja välttämättömien hankintojen tekemiseksi pienituloisille. Järjestämme myös koulutuksia talous -ja velka-asioista ammattilaisille ja vapaaehtoisille. Lisäksi olemme kehittäneet maksuttoman Penno.fi -sovelluksen omien menojen seurantaan ja talouden hallitsemiseksi. Nettisivuiltamme löytyy runsaasti tietoa ja materiaalia talous -ja velka-asioista.

Takuusäätiön lisäksi talous -ja velkaongelmissa auttavat Oikeusaputoimistojen talous -ja velkaneuvonnat. Oikeusaputoimistojen tarjoama maksuton talous- ja velkaneuvontapalvelu on tarkoitettu yksityishenkilöille sekä pienimuotoista yritystoimintaa harjoittaville ammatin- ja elinkeinonharjoittajille. Talous- ja velkaneuvonnan asiantuntijat auttavat asiakkaita taloudellisen kokonaistilanteen kartoittamisessa, talouden suunnittelussa ja sovintoratkaisuehdotusten laatimisessa. Neuvojat avustavat myös Takuusäätiön takauksen hakemisessa tai velkajärjestelyn hakemisessa käräjäoikeudelta.

Takuusäätiön sekä Oikeusaputoimistojen talous -ja velkaneuvonnan asiantuntijat vastaavat arjen talous -ja velka-asioiden hoitoon liittyviin kysymyksiin Suomi24 Kysy mitä vain palstalla tiistaina 9.4.2019 kello 13-16. Ketju avataan kysymyksille jo 5.4.

Linkit:
Takuusäätiö: https://www.takuusaatio.fi/
Oikeusaputoimistojen talous- ja velkaneuvonta: https://oikeus.fi/oikeusapu/fi/index/talous_ja_velkaneuvonta.html
Takuusäätiön velkalinja ja chat -neuvonta: https://www.takuusaatio.fi/palvelumme/velkalinja-ja-chat-neuvonta
Takuusäätiön takaus: https://www.takuusaatio.fi/palvelumme/takuusaation-takaus
Takuusäätiön pienlaina: https://www.takuusaatio.fi/palvelumme/takuusaation-pienlaina
TalousTsemppari-koulutus: https://www.takuusaatio.fi/palvelumme/taloustsemppari-koulutus
Penno-sovellus: https://penno.fi/home

ASIATONTA SISÄLTÖÄ?

Käyttäjän kirjoittamat viestit

Sivu /3