Magica.De.Spell

Vapaa kuvaus

Paras tapa olla
onnellinen jonkun kanssa
on oppia olemaan
onnellinen yksin.
Silloin suhde on valinta,
ei tarve.

Täydellisen miehen löytää joka kulman takaa,
sanoi Jumala ja loi maapallon pyöreäksi.

"Scandinavian noir (Scandinavian crime fiction, Scandi noir, Nordic noir) is a genre of crime fiction written from a police point of view" ihan koukussa noihin <3

https://www.youtube.com/watch?v=70VBT5XohqA

Loppukevennys:

Kun Katjan 95- vuotias isoisä yllättäen kuoli, hän kiirehti isoäitinsä luokse katsomaan miten tämä voi ja kysymään mitä oikein tapahtui. Hänen isoäitinsä kertomus oli kuitenkin huomattavasti yksityiskohtaisempi, kuin hän olisi odottanut tai ehkä edes halunnut.

Katja kysyi isoäidiltään, miten isoisä oli kuollut ja isoäiti vastasi tytölle: ”Hän kuoli sydänkohtaukseen, kun me rakastelimme sunnuntaiaamuna.”

Huolestuneena Katja selitti vanhalle isoäidilleen, että kun lähestyi 100 vuotta ja harrasti seksiä, sitä lähes kerjäsi katastrofia.

”Voi kultaseni, ei se niin ole,” vastasi isoäiti. ”Kun ikäännyimme, isoisäsi ja minä totesimme, että paras aika rakastella on sunnuntaiaamuisin, kirkonkellojen soiton aikaan. Lyönnit olivat juuri sopivia rytmittämään, joten se ei ollut liian raskasta meille. Sisään, kun kello sanoi ding ja ulos, kun kello sanoi dong.”

Vanha nainen piti pienen tauon ja pyyhki kyyneleen silmäkulmastaan, ennen kuin jatkoi: ”Hän olisi elossa vieläkin, ellei se kirotun jäätelöauto olisi ajanut ohi.”

https://www.youtube.com/watch?v=nRm3DE6KjBU&app=desktop

ASIATONTA SISÄLTÖÄ?

Käyttäjän kirjoittamat viestit

    Käyttäjä ei ole kirjoittanut yhtään viestiä.