Suomi24.fi Keskustelu Suomi24 blogi Alennuskoodit Chat Treffit Säännöt Nettialet
Televisio

Wau! Apulanta täräyttää 30-vuotisjuhlakeikan TV:ssä: "Ei muuta kuin munkit pataan ja simapönttö..."

Vappua juhlitaan virtuaalisessa Helsingissä Apulannan juhlakeikalla ja lavalle nousee myös bilekunkku Stig.

28.4.2021 klo 7:06

Apulanta

Sipe Santapukki ja Toni Wirtanen ovat Apulannan perustajajäseniä. Kuva: Nelonen/Jukka Alasaari


Vappua vietetään tänäkin vuonna poikkeusoloissa, ja isoja kokoontumisia on hyvä rajoittaa. Vapun päällä vappu -virtuaalishowssa Apulanta ja Stig nousevat lavalle virtuaalisen Helsingin paraatipaikoilla - ja katsoa voi leppoisasti kotisohvalta.Kaksi hitintäyteistä keikkaa sisältävässä show'ssa päästään ensin merelliseen Vallisaareen, jossa virtuaaliselle lavalle nousee näyttävistä lavarakennelmista ja livekeikkojensa teatraalisuudesta tunnettu Apulanta.


-Nyt on virtuaalista! Eipä vähä! Ei muuta kuin munkit pataan ja simapönttö pöhisemään, nimittäin täältä pläjähtää meidän 30-v juhlavuoden ensimmäinen keikka! Härkänen vappuspektaakkeli tulossa Stadin Vallisaaren eeppisistä maisemista. Siimaa ei anneta!, Apulannan Toni Wirtanen ja Sipe Santapukki viestittävät Nelosen tiedotteessa.


Tässä on Apulanta:Illan toinen esiintyjä on virtuaalisella Senaatintorilla bilepopin kuningas Stig. Stig ui kansan syviin riveihin Vain elämää -ohjelman myötä ja pistää varmasti kotona jytkettä olohuoneen lattialle.


Vapun päällä vappu -show vappuaattona 30.4. klo 19 Nelosella ja Ruudussa.

Katso ohjelma-aikoja Telsu.fi

Kirsti Kurki-Myllymäki

Lue seuraavaksi
Monipuolisin TV-opas

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat