Suomi24.fi Keskustelu Suomi24 blogi Alennuskoodit Chat Treffit Säännöt Nettialet
Elokuvat

Vinkki leppoisaan kesämenoon: Vesa-Matti Loiri ja Uuno Turhapuro - Katso leffojen aikataulu!

Ota iisisti ja katso tänä kesänä Uuno Turhapuro -leffat ensimmäisestä elokuvasta lähtien.

20.6.2019 klo 11:00

Uuno Turhapuro

Uuno Turhapuron vaimo ja itse johtaja Uuno Turhapuro. Upeat Marjatta Raita ja Vesa-Matti Loiri. Kuva elokuvasta Uuno Epsanjassa. Kuva: Sub


Jes, saamme nauttia Uuno Turhapuron hulvattomasta meiningistä koko kesän. Huomioithan, että leffoista tulee myös uusintoja. Jos leffa jäi näkemättä, kannattaa klikata Telsu.fistä lisää lähetysaikoja.


Uuno Turhapuro - Suomen tasavallan herra presidentti

Kun Uunosta on tullut presidentti, häntä alkaa vaivata, miksei hänestä voi tulla Suomen kuningasta. Niin, miksi ei? Ohjaaja: Ere Kokkonen

Subilla sunnuntai 23.6. klo 15:30


Uuno Epsanjassa

Kauppaneuvos Tuura päättää viettää kunnon loman kaukana onnettomasta vävypojastaan, mutta kenet hän löytääkään matkanjohtajanaan! Lomasta tulee todella unohtumaton. Ohjaaja: Ere Kokkonen, 1985 (100').

Subilla tiistai 25.6. klo 21:00


Uuno Turhapuro

Härski-Hartikainen (Spede Pasanen), Uuno Turhapuro ja Sörsselssön (Simo Salminen) armeijan harmaissa elokuvassa Uuno Turhapuro armeijan leivissä. Kuva: Sub


Uuno Turhapuro muuttaa maalle

Karistaakseen lopullisesti vävypoikapainajaisen niskoiltaan vuorineuvos Tuura ostaa kartanon tarpeellisen etäisyyden päästä Helsingistä - ja Uunosta. Mutta kuinkas siinä käykään! Ohjaaja: Ere Kokkonen, 1986. (101')

Subilla keskiviikko 26.6. klo 21:00


Uuno Turhapuro armeijan leivissä

Kun appiukosta tulee ministerismies, voi suhteilla päästä vaikka Santahaminaan suorittamaan keskenjäänyttä varusmiespalvelustaan. Ohjaaja: Ere Kokkonen, Suomi, 1984.

Subilla lauantai 29.6. klo 14:50


Uuno Turhapuro

Uunon kaverit Sörsselsson (Simo Salminen) ja Härski-Hartikainen (Spede Pasanen). Kuva leffasta Uunon huikeat poikamiesvuodet maaseudulla. Kuva: Sub


Uuno Turhapuron muisti palailee pätkittäin

Kuten muistamme, vanha ystävämme Uuno Turhapuro on menettänyt muistinsa. Nyt se on toki palailemassa, mutta niin pätkittäin, että on aiheuttaa ulkomaankauppapoliittisen selkkauksen. Ohjaaja: Ere Kokkonen, 1983.

Subilla tiistai 2.7. klo 21:00


Uunon huikeat poikamiesvuodet maaseudulla

Hupaisa kertomus siitä, kuinka johtaja Uuno Turhapuro sai alkunsa, ja siitä, kuinka hän vietti huolettomat nuoruusvuotensa. Ohjaaja: Pertti Melasniemi, Suomi, 1990. (94')

Sublla keskiviikko 3.7. klo 21:00


Uuno Turhapuro

Yhdessä myötä- ja vastamäessä... Kuva elokuvasta Häpy endkö? Eli kuinka Uuno Turhapuro sai niin kauniin ja rikkaan vaimon. Kuva: Sub


Rautakauppias Uuno Turhapuro - presidentin vävy

Uunon appiukon osakkeet presidentinvaalimarkkinoilla ovat korkealla, ja Uuno tekee parhaansa valinnan hyväksi, aivan oman etunsa vuoksi. Mutta kilpailijoiden juonittelijat ovat liikkeellä. Ohjaaja: Ere Kokkonen, Suomi, 1978.

Subilla tiistai 9.7. klo 21:00


Häpy endkö? Eli kuinka Uuno Turhapuro sai niin kauniin ja rikkaan vaimon

Opetuselokuva siitä, kuinka nuori Uuno lähti kotoa maalta hankkimaan kauniin ja varakkaan vaimon. Ohjaaja: Ere Kokkonen.

Subilla keskiviikko 10.7. klo 21:00


Uuno Turhapuro

Kaikkien Suomen miesten sankari Uuno Turhapuro seikkailee ensimmäisessä elokuvassaan. Ohjaaja: Ere Kokkonen, Suomi 1973.

Subilla tiistai 16.7. klo 21:00


Uuno Turhapuro

Uuno Epsanjassa -leffassa Uuno vikittelee mm. Rosita de Carlosta (Satu Silvo). Kuva: Sub


Uuno Turhapuron veli

Mitä kaikkea hirveää ja ihanaa saattaakaan tapahtua, kun seikkailun pääosassa ei olekaan itse jokapaikanhöylä Uuno, vaan hänen odottamattomia taitoja omaava velipoikansa Tarmo (Esko Salminen)?

Subilla keskiviikko 17.7. klo 21:00


Uuno Turhapuro - Herra Helsingin herra

Kaikille tutun Uunon uraputki valtiollisen elämän palveluksessa on lyhyt mutta nopea, ja ainoastaan taivas tuntuu olevan rajana. Ohjaaja: Ere Kokkonen, Suomi, 1991. (95')

Subilla tiistai 23.7. klo 21:00


Uuno Turhapuro

Heippa kansa! Uuno fiilistelee elokuvassa Uuno Turhapuro - Suomen tasavallan herra presidentti. Kuva: Sub


Lottovoittaja UKK Turhapuro

Kun Uuno on voittanut lotossa miljoonia, täytyy voittajan elää voittajan tavoin. Mutta onko Uuno voittanut todella? Ohjaaja: Ere Kokkonen, Suomi.

Subilla keskiviikko 24.7. klo 21:00


Uuno Turhapuron aviokriisi

Valtakunnan neuvottelijaksi nimetyn vuorineuvos Tuuran mielestä koirakoulua käyvä ja siellä erinomaisesti pärjäävä vävy on skandaali hänen asemassaan olevalle miehelle, ja niinpä Uunon avioliitosta täytyy tehdä loppu. Ohjaaja: Ere Kokkonen, 1981.

Subilla tiistai 30.7. klo 21:00


Uuno Turhapuro menettää muistinsa

Uuno ja hänen vaimonsa ovat eroamassa, appiukon suureksi helpotukseksi. Mutta sitten sattuu pieni onnettomuus, eikä Uuno enää muista mitään, ei edes sitä, kuka hän on. Ohjaaja: Ere Kokkonen, 1982. (82')

Subilla keskiviikko 31.7. klo 21:00


Jos leffa jäi näkemättä, kannattaa klikata Telsu.fistä lisää lähetysaikoja.Kirsti Kurki-Myllymäki

Asiasanat: Uuno Turhapuro
Lue seuraavaksi
Monipuolisin TV-opas

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat