Suomi24.fi Keskustelu Suomi24 blogi Alennuskoodit Chat Treffit Säännöt
Televisio

Vappu Pimiä paljastaa erityisen haaveen Teemu-rakkaan kanssa: "Kyllä kun ikää tulee lisää, niin …"

Vappu Pimiä on naimisissa Teemu Huuhtasen kanssa ja heillä on kaksi tytärtä.

10.6.2023 klo 10:00

Vappu Pimiä

Vappu Pimiä on suosittujen Maajussille morsian ja Maajussille morsian maailmalla sekä Tanssii Tähtien Kanssa tv-sarjojen juontaja. Kuva: KKM


Tänä keväänä seurasimme ulkomaan maajussien rakkauden etsintää, kun Asgeir Norjasta, Ann Islannista, Francesco Italiasta ja Sinan Turkista etsivät sitä oikeaa rinnalleen.


Vappu Pimiä

Vappu Pimiä ja Maajussille morsian maailmalla -ohjelman maajussit: Sinan, Ann, Francesco ja Asgeir. Kuva: MTV3


Supersuositun ohjelman juontohommien puikoissa on Vappu Pimiä. Ohjelman teko on vienyt Pimiää maailmalle ja onpa suosikkijuontaja muutenkin matkustellut elämässään.


Mihin maahan voisit itse muuttaa ja miksi juuri sinne?

-Muutin Teemun (Huuhtanen) perässä aikoinaan Los Angelesiin, oon sen jo läpikäynyt ja toivottavasti ei tarvitse enää kenenkään muun perässä muuttaa. Kyllä Napa Valleyssä voisi viettää vuodessa muutaman kuukauden. Ei mua haittaisi muuttaa ja lapset viihtyy Jenkeissä tosi hyvin. Sanoin Teemulle, että kyllähän täälläkin voisi mummelina käpytellä talvet.Vappu Pimiä on monipuolinen yrittäjä, jolta on ilmestynyt mm. keittokirjoja. Julkaisu lainattu Pimiän Instagram-tililtä, katso kaikki kuvat painamalla kuvassa oikealla olevaa nuolta:Pimiä paljastaa, että yksi vaihtoehto voisi olla muuttaa ulkomaille tuonnempana.

-Kyllä kun ikää tulee lisää, niin pimeät on aina vaikeampi kestää. Pimeys vaivaa aika paljon, ei sille mahda mitään. Kun jossain kohtaa vähentää töiden tekoa, ja jos se on mahdollista, niin miksipä sitä ei olisi muutamaa kuukautta jossain kohtaa, kun lapset on jo muuttaneet opiskelemaan.


Ulkomaiset maajussit etsivät kumppania ja nimenomaan suomalaista kumppania. Mikä on mielestäsi hyvää suomalaisessa miehessä?

-Suomalaisessa miehessä on hyvää rehellisyys ja suomalainen mies on lähtökohtaisesti aika tasa-arvoinen. Mun empiirisen tutkimuksen mukaan näin on ja musta se on hieno asia.


Lue lisää: Oho! Maajussi-Asgeir lataa - Ei pidä todellakaan tästä piirteestä treffeillä: "Jos keskittyy..."


Lue lisää: Kolmiodraama? Maajussi-Sinan saa kärkevää tekstiä morsioehdokkaalta: "Et ehkä ole huomannut, mutta…"


Lue lisää: Maajussi-Asgeir villiintyy - Kunnon imuttelua parvekkeella tummaverikön kanssa: "Ehkä yritän..."


Maajussille morsian maailmalla on MTV3 ohjelmisto ja katsottavissa MTV Katsomossa.

Katso tv-ohjelma-ajat Telsu.fi


Kirsti Kurki-Myllymäki

Lue seuraavaksi
Suomen suosituin TV-opas
Katso kaikki TV-ohjelmat»