Suomi24.fi Keskustelu Suomi24 blogi Alennuskoodit Chat Treffit Säännöt
Elokuvat

"Välillä on vaan pakko heittäytyä" - Nuotin vierestä on kiva ja koskettava leffa

Draamakomedia hauskanpidosta, heittäytymisestä, häpeästä ja sen hyväksymisestä karaoken SM-kisoissa.

20.5.2019 klo 7:00

Nuotin vierestä

Äippä ja poika matkalla karaoke-kisoihin. (c)FremantleMedia


Insinööri-Arto (Riku Nieminen) kuulee kauhukseen, että hänen äitinsä Leena (Leena Uotila) aikoo osallistua Kotkassa järjestettäviin karaoken SM-kisoihin. Pyynnöstä Arto lupautuu kuskaamaan Leenan kisoihin taka-ajatuksenaan matkan aikana ylipuhua tai vaikka huijata äiti muuttamaan mieltään osallistumisesta. Samalla pidättyväinen Arto haluaa estää juuri puolisonsa menettänyttä äitiään häpäisemästä itseään julkisesti.


Nuotin vierestä

Saako vaimo kyytiä, kun Arto tapaa hehkeän Susannan? (c)FremantleMedia


Karaokekisoissa Arto kuitenkin ymmärtää, kuinka tärkeää esiintyminen äidille on. Lisäksi tuomaristossa istuva viehättävä laulajatar Susanna (Essi Hellén) kiinnittää Arton huomion. Arto tekeekin Otaniemen koulimilla aivoillaan sotasuunnitelman äitinsä kisakunnon kohentamiseksi ja kisassa pitämiseksi mahdollisimman pitkään.


Leena-äidillä on myös koko ajan ollut juoni poikansa suhteen. Hän haluaisi että Arto ymmärtäisi irrottautua ahtaasta elämästään, varautuneista asenteistaan ja mielellään myös kireästä vaimostaan Marjukasta (Pihla Viitala).


Nuotin vierestä

(c)FremantleMedia


Lauri Nurksen ohjaama Nuotin vierestä on draamakomedia hauskanpidosta, häpeästä ja sen hyväksymisestä - sekä siitä, että elämässä harvoin kaikki menee niin kuin on suunnitellut. Mutta välillä on vaan pakko heittäytyä, kuten leffan slogan kuuluu.


Nuotin vierestä (7) Nelonen ma 20.05. klo 22.30

Jäikö elokuva näkemättä? Katso uusintojen lähetysajat Telsu.fi


Lähde: Filmikamari
Kirsti Kurki-Myllymäki

Suosittelemme
Monipuolisin TV-opas

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat