Suomi24.fi Keskustelu Suomi24 blogi Alennuskoodit Chat Treffit Säännöt Nettialet
Televisio

Väkivaltaa, huumeita, prostituoituja - Uusi norjalainen tv-sarja Exit ei sovi herkimmille katsojille

Exit on todellisuuteen perustuva, palkittu norjalaisdraama neljästä "menestyvästä" kolmekymppisestä miehestä.

12.12.2019 klo 7:00

Exit

Uuden tv-sarjan porukkaa: Jeppe (Jon Øigarden), William (Pål Sverre Hagen), Henrik (Tobias Santelmann), Adam (Simon J. Berger) ja Hermine (Agnes Kittelsen). Yle KuvapalveluExit on tumma ja shokeeraava draamasarja, joka perustuu kertomuksiin neljästä todellisesta miehestä Norjan finanssimaailmassa. He ovat saaneet kaiken, mutta täydellisen julkisivun takana he ovat tuhoisia, häikäilemättömiä ja kontrolloimattomia.


Adam, William, Henrik ja Jeppe kuuluvat talouseliittiin. Heillä on rahaa, ura ja perhe, mutta jännityshakuisudessaan he valitsevat väkivallan, huumeet ja prostituoidut.


Exit

Korea pinta, mutta mitä löytyy sisältä? Drinkeillä Henrik (Tobias Santelmann), Jeppe (Jon Øigarden), Adam (Simon J. Berger) ja William (Pål Sverre Hagen). Yle Kuvapalvelu


Toive "exitistä" on vienyt heidät moraalisten rajojen yli jo ajat sitten, eikä kukaan ole jäänyt kiinni. He pettävät vaimojaan, mutta vaimot myös itse katsovat toisaalle. Todellisuuden kohtaaminen tarkoittaisi hienon julkisivun sortumista ja elintason alenemista.


Ohjelma sisältää materiaalia, joka voi järkyttää herkimpiä katsojia.


Exit (16) Yle TV2 pe 13.12. klo 21.00

Katso ohjelma-aikoja Telsu.fiKirsti Kurki-Myllymäki

Asiasanat: Exit
Lue seuraavaksi
Monipuolisin TV-opas

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat