Suomi24.fi Keskustelu Suomi24 blogi Alennuskoodit Chat Treffit Säännöt Nettialet
Elokuvat

TV-leffa: Swingers - Pukukoodi kylpytakilla tai ilman... Huisin roisi komedia parinvaihtovkonlopusta

Pamela Tolan ohjaaman komedian pääosassa mm. Aku Hirviniemi, Janne Kataja, Kiti Kokkonen, Matleena Kuusniemi, Mikko Nousiainen, Roope Salminen ja Miitta Sorvali.

16.4.2021 klo 6:04

Swingers

Veera (Kiti Kokkonen) ja Jani (Janne Kataja). Kuva Jaana Rannikko © Bronson Club 2018.Hyväntuulen kriisikomedia parinvaihtoviikonlopusta, jossa neljä eri-ikäistä pariskuntaa kohtaa toisensa henkisesti ja fyysisesti. Kaikilla on kriisinsä joko pinnalla tai piilossa ja sen myötä omat syynsä kokeilla parinvaihtoa.


Viikonlopun pukukoodi on kylpytakilla tai ilman. Rakastuminen, mustasukkaisuus ja muut tunteet ovat kiellettyjä. Vaihtamalla paranee - vai paraneeko?


Swingers

Swingers-kartanon isäntäpari toivottaa vieraat tervetulleeksi, isäntä Eero (Tommi Liski) ja emäntä Ritva (Miitta Sorvali). Kuva Jaana Rannikko © Bronson Club 2018.


Swingers


Swingersin tähdet: pöydän vasemmalla puolella vasemmalta oikealle Laura (Marja Salo), Ari (Aku Hirviniemi), Veera (Kiti Kokkonen) ja Jani (Janne Kataja). Pöydän oikealla puolella vasemmalta oikealle Jere (Roope Salminen), Inka (Matleena Kuusniemi), Esko (Mikko Nousiainen) ja Milla (Mimosa Willamo). Pöydän päässä Swingers-kartanon isäntäpari Eero (Tommi Liski) ja Ritva (Miitta Sorvali) / Kuva Jaana Rannikko © Bronson Club 2018.


Pamela Tolan ohjaaman komedian pääosassa mm. Aku Hirviniemi, Janne Kataja, Kiti Kokkonen, Matleena Kuusniemi, Mikko Nousiainen, Roope Salminen ja Miitta Sorvali.


Swingers Subilla ma klo 21

Katso lisää ohjelma-aikoja Telsu.fi


Kirsti Kurki-Myllymäki

Asiasanat: Swingers
Lue seuraavaksi
Monipuolisin TV-opas

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat