Suomi24.fi Keskustelu Suomi24 blogi Alennuskoodit Chat Treffit Säännöt
Televisio

Tärkeät kellonajat! Tässä kootusti itsenäisyyspäivän juhlaohjelmien lähetysajat tv:ssä!

Presidentinlinnan parketilla tanssitaan jälleen, kun Linnan juhlat palaa kahden poikkeusvuoden jälkeen perinteiseen toteutustapaan. Katso tästä itsenäisyyspäivän juhlaohjelmien ajat.

1.12.2022 klo 11:20

Ella Kanninen

Linnan juhlia selostavat konkarijuontajat Ella Kanninen ja Jussi-Pekka Rantanen. Kuva: Ilmari Fabritius / Jyrki Valkama / YleItsenäisyyspäivän paraati ja ohimarssi

Perinteinen itsenäisyyspäivän paraati järjestetään tänä vuonna Haminassa. Yle lähettää paraatikatselmuksen suorana Haminan Urheilukentältä klo 11.50 Yle Areenassa.


Itsenäisyyspäivän paraati ohimarssi Kadettikoulunkadulta nähdään Yle TV1:ssä klo 13.15-14.00. Lisäksi paraatin parhaat palat nähdään Yle TV1:ssä klo 17.06. Selostajina Ahti Kaario ja asiantuntijana everstiluutnantti Riku Rantakari.


Paraatin järjestelyvuorossa on Maavoimien Maasotakoulu. Paraatissa on joukkoja kaikista puolustushaaroista sekä veteraani- ja maanpuolustusjärjestöistä.


Itsenäisyyspäivän paraati ti 6.12. Yle Areena klo 11.50, Yle TV1 klo 13.15, Yle TV1 klo 17.06Ella Kanninen

Sanna Savikko ja Sean Ricks. Kuva: Ilmari Fabritius / Jyrki Valkama / Yle


Kohti Linnan juhlia

Kohti Linnan juhlia tv-lähetyksessä Sanna Savikon ja Sean Ricksin haastateltavaksi on kutsuttu vieraita ja artisteja. Studiossa mukana Alina Tomnikov, Dome Karukoski, Ervin Latimer sekä Pirkko Mannola ja Heikki Nousiainen.


Saamme kuulla suomalaisten itsenäisyyspäivän vietosta kotimaassa ja maailmalla. Studiossa syntyy juhlaruokaa hävikkiruuasta.


Musiikkivieraina Suvi Teräsniska ja Arppa, Rosa Coste sekä Aki Samuli.


Kohti Linnan juhlia ti 6.12. Yle TV1 ja Yle Areena klo 15.00 ja klo 18.11Ella Kanninen
Linnan juhlien juontajat Ella Kanninen ja Jussi-Pekka Rantanen. Kuva: Ilmari Fabritius / Jyrki Valkama / Yle


Linnan juhlat

Presidentinlinnan parketeilla tanssitaan jälleen, kun Linnan juhlat palaa kahden poikkeusvuoden jälkeen perinteiseen toteutustapaan.


Tänä vuonna Linnan juhlien vieraina on mm. terveydenhuollon ammattilaisia, kokonaisturvallisuudesta huolehtivia ihmisiä sekä vapaaehtoistyötä tekeviä. Linnan juhlat -lähetyksessä nähdään myös tunnelmia veteraaneille ja lotille itsenäisyyspäivää edeltävällä viikolla Presidentinlinnassa järjestetystä juhlatilaisuudesta.


Suomeksi Linnan juhlia selostavat Jussi-Pekka Rantanen, Ella Kanninen, Sami Sykkö ja Ari Hakahuhta. Ruotsiksi selostajina toimivat Matilda Gyllenberg, Jonas Blomqvist ja Silja Sahlgren-Fodstad.


Linnan juhlat -päälähetys kuvailutulkataan ja se tulkataan viittomakielelle suomeksi ja suomenruotsiksi.


Linnan juhlat ti 6.12. Yle TV1 ja Yle Areena klo 18.50Ella Kanninen

Linnan jatkot juontaa Mikko Kekäläinen. Kuva: Ilmari Fabritius / Jyrki Valkama / Yle


Linnan jatkot

Tänä vuonna Yle ei esitä kanavallaan Linnan juhlien virallisia jatkoja Hotel Kämpistä. Yle näyttää Linnan juhlien jatkot suorana studiostaan Pasilassa.


Linnan jatkot Mikko Kekäläisen seurassa tarjoaa kattavan otoksen artisteja. Mukana jatkoilla on Kalle Torniaisen johtaman juhlaorkesterin solisteina BESS, Juha Tapio, Pyhimys, Etta sekä Teflon Brothers.


Linnan jatkot ti 6.12. Yle TV1 ja Yle Areena klo 22.15 alkaen


Lue lisää: Poikkeukselliset Linnan juhlat tänä vuonna - Presidentti Niinistö linjaa: "Kun ajat ovat vaikeat..."


Katso tv-ohjelma-ajat Telsu.fi


Lähde: Yle

Kirsti Kurki-Myllymäki

Lue seuraavaksi
Monipuolisin TV-opas

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat