Suomi24.fi Keskustelu Suomi24 blogi Alennuskoodit Chat Treffit Säännöt Nettialet
Televisio

Syöpähoidot ja avioeron läpikäynyt Heidi Sohlberg tyrmäävässä kuvassa - Meikittä luonnonkauniina!

Heidi Sohlberg haastaa jakamaan meikittömiä kuvia Instagramissa.

21.1.2021 klo 14:00

Heidi Sohlberg

Heidi Sohlberg tammikuussa 2020 Roosanauha Tanssii Tähtien Kanssa lähetyksessä. Kuva: AOPHeidi Sohlberg, 39, julkaisi Instagramissa kuvan itsestään ns. luonnontilassa. Ex-Miss Suomi on kuvassa ilman filttereitä tai meikkiä aamutakki päällään.


Sohlberg haluaa kannustaa kanssasiskoja ja -veljiä olemaan oma itsensä, ja haastaa kaikki mukaan luonnollisuushaasteeseen:


-Some on täynnä kauniita ja upeita kuvia naisista ja miehistä, mutta usein filtterikuvia. Sain inspiraation eilisestä postauksesta. Haluan haastaa sinut ja ystäväsi mukaan luonnollisuushaasteeseen.


Sohlberg kertoo, että hänellä on microblading-kulmat, muttei meikkiä. Hän innostaa tägäämään kuvia tunnisteella #thisisme.


-Levitetään yhdessä luonnollisuuden ilosanomaa. Ole rohkeasti oma itsesi!, Sohlberg kirjoittaa sydämen kuvan kera.Heidi Sohlberg oli saanut innoituksen aiemmasta postauksestaan, jossa hän on kevyesti meikattuna, mutta ilman filtteriä:

-Ja lisäksi pieni avautuminen luonnollisuudesta, toivoisin someen enemmän kuvia ilman filttereitä, toki välillä itsekin niillä leikin, mut nyt halusin laittaa kuvan kaikkine juonteineni ja ihohuokosineni. #almost40 #nofilter #thisismeSohlberg on kokenut rankkoja elämänmuutoksia viime vuosina. Hän on kertonut avoimesti mm. sairastamastaan rintasyövästä. Hän on eronnut ja hänellä on kaksi tytärtä yhdessä Niklas Sohlbergin kanssa.

Kirsti Kurki-Myllymäki

Asiasanat: Heidi Sohlberg
Lue seuraavaksi
Monipuolisin TV-opas

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat