Suomi24.fi Keskustelu Suomi24 blogi Alennuskoodit Chat Treffit Säännöt Nettialet
Televisio

Suvi Teräsniska ei rakastunut ensi silmäyksellä: "...sitten ensimmäistä kertaa nukuttiin vierekkäin"

Sisältövaroitus: Suvi Teräsniska paljastaa Vain elämää -ohjelmassa yksityiskohtia avioliittoon päätyneen parisuhteen syntymisestä.

22.10.2021 klo 8:00

Suvi Teräsniska

Suvi Teräsniska on menestynyt artisti, joka on palkittu mm. Iskelmä-Finlandialla, Kullervo Linnan Säätiön palkinnolla sekä Vuoden iskelmäalbumin ja Vuoden lastenmusiikkialbumin Emmoilla. Kuva: Nelonen/Petri Aho


Suvi Teräsniskan päivänä kuullaan mm. Teräsniskan avioelämästä ja artisti kertoo, kuinka päätyi yhteen aviomiehensä Simo Aallon kanssa.Lempi leimahti 10 vuotta sitten, kun Teräsniska palkkasi tiimiinsä uuden tyypin. Suvi Teräsniska kertoo suhteen kehittymisestä:

-2011 ylipäätään oli tosi vauhdikas vuosi. Palkkasin bändiini uuden teknikon, mulle tuli monitorimiksaaja. Sittenhän siinä kävi lopuksi niin, että mehän sitten ihastuttiin, rakastuttiin, mentiin kihloihin, naimisiin ja nyt meillä on kolme lasta.


Moni henkilö haluaa ottaa kunniaa suhteen syntymisestä. Teräsniska avaa olosuhteita näin:

-Tämä on hauskaa. Ensinnäkin aika moni ihminen haluaa ottaa kunnian siitä, että minä ja Simo ollaan päädytty yhteen lähtien ihan keikkamyyjästäni Jalosen Niinasta. Että hän vuokrasi sen mökin, jossa me sitten ensimmäistä kertaa nukuttiin vierekkäin.


Suvi Teräsniska

Suvi Teräsniskan päivää vietetään Vain elämää -ohjelmassa pe 23.10. Kuva: Nelonen/Petri Aho


Tuure Kilpeläinen kysyy, miten bändi otti vastaan tiedon:

-Eikö ne olleet aika järkyttyneitä sitten muut jäsenet, että mites tässä nyt näin?, Tuure Kilpeläinen kysyy.


Teräsniska muistelee tilannetta:

-Ei ne edes olleet, kun ne oli koko kevään ajan vitsailleet, että hei, tässä on nyt kaksi sinkkua tässä bändissä, että eikö tässä ois nyt mitään. Oltiin Simon kanssa molemmat, että krhm, joo, varmaan! Se ei ollut rakkautta ensisilmäyksellä, mutta sitten kun se lähti kytemään se asia, niin sitten siinä ei kauaa mennyt.


Lue myös: Suvi Teräsniska murtuu kyyneliin, avioliitto kriisissä: ”Ollaan molemmat hakeuduttu terapiaan”Suvi Teräsniska

Tuure Kilpeläinen on tehnyt töitä vaimonsa Manuela Boscon kanssa. Tässä Kilpeläinen esiintyy Boscon maalaamassa puvussa. Kuva: Nelonen/Petri Aho


Chisu ei ole asiasta moksistaan, vaan muistuttaa:

-Täällä on itse asiassa aika monta, jotka tekee töitä puolisonsa kanssa!


Totta tosiaan: Chisu työskentelee miehensä Jori Roosbergin kanssa ja muusikkopari on työstänyt yhdessä Chisun Vain elämää -versioita. Jukka Pojan vaimo Teija Stormi-Rousu tekee töitä miehensä rinnalla DJ Stormyna ja Anssi Kela kertoo tekevänsä töitä puolisonsa kanssa.


Tuure Kilpeläinen työsti vaimonsa Manuela Boscon kanssa "Suomen muotoisen pilven alla" -kappaleen sanat ja Arttu Wiskarilla on vaimonsa kanssa ravintolayritys. Pyhimys ei ole tehnyt vaimonsa kanssa töitä, mutta ennen seurustelua he opiskelivat yhdessä.


Vain elämää Nelosella ja Ruudussa perjantaisin klo 20.

Katso lisää ohjelma-aikoja Telsu.fi


Lähde: Nelonen.fi

Kirsti Kurki-Myllymäki

Suosittelemme
Monipuolisin TV-opas

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat