Suomi24.fi Keskustelu Suomi24 blogi Alennuskoodit Chat Treffit Säännöt
Televisio

Suurin pudottaja-Niina Kuhta - Kilot palanneet laihdutuksen jälkeen - “Olen vaan antanut mennä.”

Niina Kuhta on kiireinen yrittäjä, jolla mukavuuden halu on usein ajanut terveellisen elämän ohi.

16.10.2019 klo 10:00

Suurin pudottaja Suomi

Niina Kuhta, 37, on mukana Suurin pudottaja Suomi -kisassa. Siviilissä hän pitää Niinatar hää- ja juhlapukujen erikoisliikettä. Kuva: Kirsti Kurki-Myllymäki/Nauris.fi


Niina Kuhtalla on takana monia laihdutuskuureja, mutta kuten monella laihduttajalla, tulos ei ole ollut pysyvä ja kilot ovat aina tulleet takaisin.

- Laihdutin muutama vuosi sitten yli 20 kiloa vuoden aikana. Se tuli terveellisestä ruoasta ja kävin vesijuoksemassa. Lisäsin myös arkiliikuntaa mm. kävelin matkoja, jotka aiemmin olin mennyt autolla mukavuudenhaluisesti.


Pikkuhiljaa kilot ovat palanneet mm. herkuttelun ja napostelun takia.

- Olen kokeilunhaluinen ja tykkään terveellisestä ruoasta, mutta se ei ole ollut ykkösenä siinä, mitä kaupasta haen. Sitä on kaavoihin kangistunut ja käy hakemassa eineksen tai noutoruoan. Tiedän, mitä tein väärin, mutta mä olen vaan antanut mennä.Kuhta on saanut kiitosta uhkeasta ulkomuodostaan ja hän voitti Miss Plus Size -kisan v. 2018. Onko pelkona, että kurvit sulavat kilojen myötä Suurin pudottaja -kisassa?

- Naisen vartalossa tulee olla kurvikkuutta ja että hyvä olo näkyy ulospäin. Muodokas nainen on kauneusihanteeni, Kuhta vakuuttaa muodoista tykkääville.


Suurin pudottaja Suomi

Niina Kuhta on vahvataistoinen taistelija, hän voitti upeasti vedessä pelastautumistehtävän. Kuva: Nelonen Media


Niina Kuhta on ollut itselleen hyvinkin ankara Suurin pudottaja Suomi -ohjelmassa. Kiloja pitäisi naisen mielestä tippua ainakin kaksi viikossa, eikä pienempi tulos tyydytä.

- Olen todella kilpailuhenkinen. Mulla on itseäni kohtaan tosi kovat odotukset. On hyvä, että tämä on kilpailu ja on hyvä, että tämä on julkinen, sillä siitä tulee paine.

- Tykkään paineesta ja toimin tosi hyvin paineen alla. Mutta kilpailu ei tietenkään ole se juttu, vaan itsensä voittaminen. Muttei haittaa, vaikka koko kilpailun voittaisi, erinomaisesti kisassa pärjännyt Kuhta toteaa.


Suurin pudottaja Suomi

Niina Kuhta on vahvasti mukana Suurin Pudottaja Suomi -kisassa. Kuva: Nelonen


Suurin pudottaja Suomi Nelosella ke klo 20

Katso lisää ohjelma-aikoja Telsu.fi


Kirsti Kurki-Myllymäki

Suosittelemme
Monipuolisin TV-opas

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat