Suomi24.fi Keskustelu Suomi24 blogi Alennuskoodit Chat Treffit Säännöt
Televisio

Sini Sabotage treffaili Espanjassa julkkisfutaajaa - Avautuu suomalaismiehistä: “Se pelottaa miehiä”

Sini Sabotage on yksi uuden Sometähtien sinkkuelämää -sarjan sinkuista.

26.8.2022 klo 15:33

Sini Sabotage

Sini Sabotage, Sini-Maria Makkonen, on helsinkiläinen 36-vuotias rap-artisti. Kuva: KKM


Sini Sabotage, Sini-Maria Makkonen, asuu Helsingissä ja jakaa kodin kahden lemmikkinsä, Laila-koiran ja Mauno-kissan, kanssa. Sini Sabotage muistetaan mm. räyheästi "Levikset repee" -biisistään.


Sini Sabotage on yksi uuden Sometähtien sinkkuelämää -sarjan sinkuista. Hän julkaisi avoimen deitti-ilmoituksen ja sen myötä alkoi suuri sinkkukesä ja julkinen rakkauden metsästys. Ja tämä kaikki taltioitiin videolle.Sini Sabotage

Sini Sabotage asuu yhdessä Laila-koiran ja kissan kanssa. Laila on rescue-koira Moskovasta. Kuva: MTV3


Sini Sabotagen rakkauskuviot veivät naisen kesällä mm. Espanjaan. Hän viestitteli Rayassa asuvan julkkis-jalkapalloilijan kanssa ja suuntasi treffeille Espanjaan. Jalkapalloilija oli muutaman vuoden nuorempi, mutta Sini toteaa Sometähtien sinkkuelämää -sarjassa:

-Hän on nuorempi kuin minä, muutaman vuoden. Mutta vaikuttaisi siltä, että ihan mukavan uran sillä saralla tehnyt, niin ehkä mä annan nämä vuodet anteeksi.


Sini Sabotage on tunnettu näyttävistä asuistaan. Hän suunnittelee ja luo itselleen esiintymisasuja. Nämä kuvat Sabotagen Instagramista:
Sini Sabotage on deittaillut suomalaisia ja ulkomaalaisia miehiä. Oletko huomannut ulkomaalaisissa ja suomalaisissa miehissä eroa lähestymisessä?

-Musta on edelleen julkinen kuva, että olen kova ja hyökkäävä persoona. Se pelottaa miehiä. Se mun ammattiminä, että tullaan ovet potkien lavalle. Se on suurin epävarmuus, että miehet haluaa paljon feminiinisemmän naisen, mussa on vähän liikaa maskuliinisuutta, joka pelottaa miehiä. En huomaa kansallisuuseroja.


Sini Sabotage

Sini Sabotage oli mukana Olen julkkis... Päästäkää minut pois! tv-sarjassa. Tässä "makoisalla" aamupalalla Antonio Floresin kanssa. Kuva: MTV3


Kansainvälinen seuralainen voi myös helpottaa tietyissä tilanteissa.

-Menin Espanjaan treffeille niin, että halusin tutustua mieheen, joka ei tiedä musta mitään. Se deittailussa on hankalaa, kun se toinen tietää susta jo, ja itse et tiedä tyypistä mitään. Ulkomailla kumpikin aloittaa puhtaalta pöydältä, Sini Sabotage toteaa.


Sini Sabotage

Esko Eerikäinen, Niko Saarinen, Henny Harjusola ja Sini-Maria Makkonen etsivät rakkautta kesällä 2022. Kuva: MTV3


Sinkkuus on asia, johon omalla perheelläkin voi olla vahvat mielipiteet. Onko suvulta tullut paineita?

-Ei ole onneksi. Varmaan mun ikäiselle saisi tullakin. Ne on jo vuosikaudet ymmärtänyt, että olen taiteilijasielu, eikä multa kannata odottaa mitään. Kaikki on kotiinpäin, mitä tulee!, Sabotage nauraa.


Sometähtien sinkkuelämää maksuttomassa MTV Katsomossa.


Lue myös: Oho! Esko Eerikäinen pisti deitti-ilmoituksen someen - Martina Aitolehden ex on valmis rakkauteen


Lue myös: Aika yllätys! Sini Sabotage paljastaa viidakkorealityn ikävät puolet: “Ehkä se, ettei ollut...”


Katso tv-ohjelmien ajat kätevästi Telsu.fi


Kirsti Kurki-Myllymäki

Lue seuraavaksi
Suomen suosituin TV-opas
Katso kaikki TV-ohjelmat»