Suomi24.fi Keskustelu Suomi24 blogi Alennuskoodit Chat Treffit Säännöt Nettialet
Televisio

Samu Haber paljastaa: "Mä tajusin, että mun pää ei tule kestämään tätä." - Haki pakoa luksuksesta

Samu Haber kertoo Vain elämää -ohjelmassa, millaisen hinnan hän on maksanut menestyksestään.

14.10.2019 klo 10:00

Vain elämää

Samu Haberin luotsaamalta Sunrise Avenue -bändiltä löytyy 3 miljoonaa myytyä levyä sekä 69 kulta- ja platinalevyä. Kuva: NelonenSamu Haber on todellinen supertähti, on yksityiskoneita, jettejä, toinen toistaa hienompia autoja, sviittejä, luksuskelloja... Samu Haber on Sunrise Avenuen perustajajäsen ja bändi on huippusuosittu ympäri Eurooppaa etenkin Saksassa.


Laulajan lunnaat ovat kuitenkin kalliiit. Mies paljastaa omana artistipäivänään, että kulissien takana huippuhotellien hienoimmissa sviiteissä seurana on kuitenkin usein yksinäisyys.


-Ihan sama minkä Hiltonin sviitissä, minkä vaan kainalossa, mikä vaan pullo coolerissa, niin sitä on silti ihan sairaan yksin. Mä tajusin, että mun pää ei tule kestämään tätä. Mua ei tarvitse kukaan muu, kuin mun unelmat. Bändissä oli vaikeeta, ei ketään himassa, lakimiehiltä, yleisöltä, kriitikoilta, kaikilta tuli skeidaa, niin se on aika iso tuuletin, mihin se lentää ja paikat kyllä natisi, Haber kertoo vakavana.


Vain elämää

Samu Haberin oma päivä Vain elämää -ohjelmassa pe 18.10. Kuva: Kirsti Kurki-Myllymäki/Nauris.fi


Haber hän turrutti yksinäisyyttään ostamalla ja haalimalla ympärilleen lisää luksusta.

-Mä rupesin kuorruttamaan ja kuorruttamaan. Falcon-jetti ja lisää Bemareita ja pikaveneitä ja kelloja ja minä en lennä missään, jos teillä on vaan businessluokka. Aika nopeasti huomaa, että toi ei kanna olenkaan. Mitä syvemmälle tonne meni, niin sitä vähemmän siihen peliin mahtuu porukkaa mukaan, Samu kertoo.


Vain elämää Nelosella pe klo 20

Katso lisää ohjelma-aikoja Telsu.fi


Kirsti Kurki-Myllymäki

Asiasanat: Vain elämää
Lue seuraavaksi
Monipuolisin TV-opas

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat