Suomi24.fi Keskustelu Suomi24 blogi Alennuskoodit Chat Treffit Säännöt
Televisio

Sampo Kaulanen rehellisenä Farmi-kuvausten jälkeen: "Se oli todella silmiä avaavaa, kyllä täytyy…"

Sampo Kaulanen on v. 2023 Farmi Suomi -voittaja.

5.6.2023 klo 10:32

Farmi Suomi

Sampo Kaulanen nousi julkisuuteen Diili-ohjelmasta ja erikoisista tempauksistaan Lapin kyläkauppiaana. Farmi Suomi -voiton lisäksi hän on voittanut v. 2018 Selviytyjät Suomi -realitykisan ja on siten reality-tuplavoittaja. Kuva: Suomi24 Viihde


Suomen tunnetuin ex-kyläkauppias Sampo Kaulanen voitti Farmi Suomi -kisan ja 30 000 euroa. Ex-mäkikotka Janne Ahonen antoi reilun ja hyvän vastuksen kolmessa eri finaalikisassa.


Miksi lähdit mukaan ohjelmaan?

-Seikkailuhan se on se suurin syy, minkä takia näihin nykyään lähden. Ei enää ole näkyvyys se, minkä takia näihin enää änkeisi. Tällaiset simuloidut tilanteet ihmisten kanssa, joihin liittyy kilpailu, ovat järjettömän mahtavia seikkailuja ja pelejä. Halusin lähteä kokemaan tämän maaseutuympäristössä.


Farmi Suomi

Sampo Kaulanen onnellisena Farmi-voiton jälkeen. Kuva Alpertti Rieskjärvi, Nelonen


Mikä kokemuksesta teki niin ainutlaatuisen?

-Tykkään seurapeleistä, tämä on aivan järjetön siunaus, että ylipäätään pyydetään tällaiseen. Harvalla aikuisella on enää tässä iässä mahdollisuus kokea rippikoulumeininkiä, se olisi aivan järjetöntä jäädä kämpille murjottamaan. Harmittaisi jälkeenpäin, ettei lähtenyt.


Farmi Suomi

Sampo Kaulanen ja Janne Ahonen pääsivät, mihin kisan aikana pyrkivät: mittelemään toisiaan vastaan Farmi-finaalissa. Kuva Alpertti Rieskjärvi, Nelonen


Jäikö kuvausten jälkeen omaan elämään jotain uutta?

-Kai sitä enemmän alkoi arvostaa sitä, miten tiukassa ruoka on. Jos ajattelee lounasta, miten helposti se lopsahtaa meille pöytään. Ei sitä tule ajateltua, kuinka pirusti se vaatii työtä. Esimerkiksi vaikka kalakeiton teko. Kasvatat perunat, kynnät ulos, peset, kuorit ja haet kalat järvestä ja teet keiton. Se on monen tunnin homma.


-Ei se ihme ole, että maalla on ollut lapset ja kaikki töissä. Jokaisella on omat hommansa, että saadaan se elämä pyöriteltyä siinä. Se oli todella silmiä avaavaa, kyllä täytyy hattua nostaa tuolle porukalle, joka on tuolloin elänyt. Ei siinä ole ollut aikaa itsensä kehittämiseen.


Jäikö joku siemen kytemään, ehkä kotonakin voisi jotain ottaa Farmilta tavaksi?

-Ainahan sitä jää, mutta se on eri asia, miten käytännössä. Kyllähän sitä haihattelee välillä.


Farmi Suomi

Farmi Suomi -jengi iloisissa tunnelmissa voittaja-Kaulasen kanssa, mukana myös pehtoori ja juontaja Susanna Laine. Kuva Alpertti Rieskjärvi, Nelonen


Lue lisää: Ohhoh! Sampo Kaulanen paljastaa "koodin" makuuhuone-aktille Minttu-vaimon kanssa: "Aikaste..."


Lue lisää: Susanna Laine rehellisenä Farmi Suomi -kuvausten yllättävästä erikoisuudesta: "On aika rankkaa..."


Lue lisää: Apu: Sampo Kaulanen oksenteli ja kouristeli Costa Ricassa päästäkseen eroon viinanhimosta


Farmi Suomi Nelosella ja Ruudussa

Katso tv-ohjelma-ajat Telsu.fi


Suomi24 Viihde

Lue seuraavaksi
Suomen suosituin TV-opas
Katso kaikki TV-ohjelmat»