Suomi24.fi Keskustelu Suomi24 blogi Alennuskoodit Chat Treffit Säännöt
Televisio

Sai pakit! Maajussi-Kalle ei lannistu - Mielii venäjänkielisen Veran perään: "Jos hänet saisi..."

Maajussi-Kalle etsii rakkautta Maajussille morsian -ohjelmassa.

26.9.2023 klo 14:43

Maajussi-Kalle

Maajussi-Kalle on ison sukutilan omistaja Pöytyältä. Kalle on vuokrannut suurimman osan peltoalasta muille, mutta auttelee vielä tilan hommissa. Kalle tekee katsastusmiehen töitä ja maahantuontihuoltoja puimureille. Kuva: MTV3


Maajussille morsian -suosikkiohjelmassa maajussit etsivät kumppania rinnalleen. Nyt on vuorossa ryhmätreffit Naantalissa.


Maajussi-Kalle etsii rinnalleen tanssitaitoista tai ainakin tanssin saloihin innostuvaa naista. Kalle on kertonut olevansa intohimoinen tanssiharrastaja. Harrastus alkoi jo 15-vuotiaana, kun Kallen äiti laittoi pojan tanssikurssille. Tärkeä osa ryhmätreffejä onkin lavatanssit.


Tanssien tuoksinasta Kalle vie morsioehdokkaita kahdenkeskisiin jutteluhetkiin. Kalle on iskenyt silmänsä jo aiemmin venäjänkieliseen Veraan ja kehunut naisen ulkonäköä - sekä ollut aivan ällistynyt saamastaan Veran maalaamasta taulusta. Nyt Kalle vie Veran sivummalle ja he kulkevat käsi kädessä puutarhaan istumaan.


Pöytyäläinen maajussi-Kalle kertoo, että hänelle tärkeää on henkinen ja fyysinen yhteys, että kemiat kohtaa. Hänen mielestään Veran kanssa kemiat olivat kohdanneet ainakin tanssilattialla.


Morsianehdokas-Vera ei ole asiasta samaa mieltä. Hän avautuu Kallelle kesken jutteluhetken:

-Koska minä olen avoin ja vilpitön ihminen, minä haluaisin kertoa sinulle rehellisesti, että minä en tunne kemiaa meidän välillä. Minulle on vaikeaa henkinen yhteys. Minulle tuntuu vähän hankalalta kuin minä olisin toiselta planeetalta, Vera tunnustaa suomenkielisiä sanoja osittain hakien.


Maajussi-Kalle

Vera kuvassa keltaisessa mekossaan morsioehdokkaiden keskellä. Kuva: MTV3


Vera kyselee Kallelta, miltä hänestä tuntuu, kun saa tällaisen tiedon:

-Musta tuntuu, kun sua kattelee, että olet kuin pieni merenneito. Oot hieno nainen, jalat maassa ja pää pilvissä, maajussi-Kalle hehkuttaa kuin piittaamatta Veran sanoista.


Kalle ei ota itseensä, eikä lannistu Veran sanoista. Kalle pohtii kameroille yksin tilannetta näin:

-En mää tiedä. Hän on aika jännä nainen sillai, vaikkei hän osaa kunnolla suomea, niin hän osasi harvasanaisesti muutamalla sanalla esittää asiansa.


-Hän on toiselta planeetalta, mutta jos hän on tullut tänne ja haluaisi olla samalta planeetalta. Jos hänet saisi sit sopeutumaan tähän planeettaan, sehän se juttu on. Hän oli mun seurassa vapautunut ja rentoutunut. Näin minulle hän sanoi, Kalle pohtii.


Kameroille Vera kertoo:

-Minä kerroin Kallelle vilpittömästi, miltä tuntui. En saanut kipinöitä, ei sytytä.


Lue myös: Maajussille morsian: Maajussi-Kalle tilittää reippaasti haluistaan: "En mä ole piikaa...!"


Lue myös: MTV: Mitä kuuluu nyt? Iloinen maajussi-Victoria kertoo tuoreet rakkauskuulumiset: "Uskon..."


Lue myös: Maajussille morsian: Maajussi-Kalle kyynelehtii morsioehdokkaan eleestä: "On ihan ällikällä lyöty"


Maajussille morsian ma klo 20.00 MTV3

Maajussille morsian: Kaikki tarinat ma MTV Katsomo ja pe MTV3


Katso tv-ohjelma-ajat Telsu.fi

Kirsti Kurki-Myllymäki

Lue seuraavaksi
Suomen suosituin TV-opas
Katso kaikki TV-ohjelmat»