Suomi24.fi Keskustelu Suomi24 blogi Alennuskoodit Chat Treffit Säännöt
Televisio

Räväkkä Katja Ståhl tiesi astuvansa napakymppiin: “Kun sitä kokeiltiin, niin mulla räjähti päässä”

Katja Ståhl on ohjaksissa Elämäni biisi -ohjelmassa, joka tuntuu puraisseen suomalaisiin oikein kunnolla.

19.9.2021 klo 10:00

Katja Ståhl

Katja Ståhl vetää Elämäni biisi -suosikkiohjelmaa, joka on palkittu Kultainen Venla -patsailla. Kuva: Yle KuvapalveluKatja Ståhl on pitkän linjan tv-ammattilainen. Hän nousi julkisuuteen 90-luvulla Jyrki-nuortenohjelman juontajana. Sittemmin Ståhl on työskennellyt moninaisesti mm. tv- ja radiojuontajana, toimittajana, tuottajana, Apulanta Oy:n johtajana, Suosikki-lehden päätoimittajana ja Uutisvuodon kapteenina. Nyt räväkkä nainen vetää suvereenisti Elämäni biisi -ohjelmaa.


- Ohjelma tuli mulle pyytämättä ja yllätyksenä, mutta kun sitä kokeiltiin, niin mulla räjähti päässä. Tämä on täydellinen ohjelma mulle ja miten en ole itse keksinyt tätä, suosikkijuontaja ihmettelee veijarimaisesti ohjelman lehdistötilaisuudessa.


Katja Ståhl

Elämäni biisi -artistit Pepe Willberg, Irina, Jarkko Ahola, Arja Saijonmaa, Diandra ja Kasmir, keskellä Katja Ståhl. Yle Kuvapalvelu


Elämäni bisi on noussut kansan suosikiksi. Lauantai-iltaisin kotisohvalle kerääntyy suomalaisia kuuntelemaan huippumusiikkia ja mielenkiintoisia tarinoita kappaleiden takana. Ohjelma on napannut itselleen myös mm. Kultainen Venla -palkinnon.

- Tämä on täydellinen ohjelma, tätä on järkyttävän ihana tehdä. Saatiin Venla, ja iloitaan siitä ja ollaan ylpeitä. Se saatiin täysin ansaitusti, Ståhl riemuitsee.


Lue myös: Tiesitkö? Elämäni biisi -idea keksittiin tylsänä iltana Kyproksella: “Lipitettiin viiniä ja…”


Elämäni biisi Yle TV1 ja Yle Areena

Katso ohjelma-aikoja Telsu.fi


Juttu on suosikkiuusinta ja julkaistu ekan kerran 9/2021.

Kirsti Kurki-Myllymäki

Lue seuraavaksi
Monipuolisin TV-opas

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat