Suomi24.fi Keskustelu Suomi24 blogi Alennuskoodit Chat Treffit Säännöt
Televisio

Pippa Laukka ja mies harvinaisessa rakkauskuvassa: "Pikkuisen tylsistynyt olotila ja silti niin..."

Pippa Laukka on viettänyt levollisen joulun ajan ja saanut seuraajiltaan vinkkejä hyvistä tv-sarjoista.

4.1.2021 klo 13:40

Pippa Laukka

Pippa Laukka hyvinvointilääkäri, verkkovalmentaja ja kirjailija. Kuva: Kirsti Kurki-MyllymäkiHyvinvointilääkäri Pippa Laukka on tuttu suomalaisille Olet mitä syöt -ohjelmasta, jossa hän on auttanut moninaisissa elämäntaparemonteissa. Mielikuva Laukasta on positiivinen ja energinen, mutta nyt hän kertoo yllättäen Instagramissa viettäneensä joulunpyhät ja vuodenvaihteen perheensä kanssa kotisohvalla.


Mustavalkokuvassa hyvinvointilääkäri-Laukka nautiskelee sohvalla puolisonsa kanssa ja kirjoittaa:


-Terkut täältä sohvalta. Joulunaika ja vuodenvaihde ollaan kyhnytetty oman perheen kanssa kotosalla. Tiedättekö, välillä kotona hissutellessa tulee vähän sellainen eristäytynyt olo kuin joskus kun sairastelee kotona yksin ja toivoo, että pääsisi ihmisten ilmoille. Pikkuisen tylsistynyt olotila ja silti niin ihanaa, levollista ja palauttavaa puuhastella, laittaa ruokaa ja katella telkkua oman perheen kesken. Jopa minä, joka en lähes ikinä katso sarjoja netflixistä, olen katsonut the Crownin neloskauteen saakka. On muuten hyvä sarja, tälläiselle historiafriikille ihan lemppari! Onko muuten ehdotuksia muista hyvistä suoratoistopalvelusarjoista, mitä suosittelet?Pippa Laukka saakin lukijat innolla suosittelemaan tv-sarjoja. Laukalle suositeltavia tv-sarjoja ovat mm.

Musta Kuningatar, Orjattaresi, Vikings, Rahapaja, Outlander, Dirty John, Bridgerton, Belgravia, Virginia River ja Emily in Paris.


Lue lisää:

Pippa Laukka antaa piupaut kritiikille: “Jos on hirveän loukkaantumisherkkä, niin ei kannata…”Lue lisää:

Pippa Laukka yllättää: "Mun mielestä laihdutus on..." Listaa suomalaisten perisynnit elintavoissaOlet mitä syöt uusinnat pyörivät Subillla.

Katso ohjelma-ajat Telsu.fi


Kirsti Kurki-Myllymäki

Asiasanat: Pippa Laukka
Lue seuraavaksi
Monipuolisin TV-opas

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat