Suomi24.fi Keskustelu Suomi24 blogi Alennuskoodit Chat Treffit Säännöt
Televisio

Ökyä! Aki Manninen tykittää Putin-koiran ja mega-kärryn kanssa: "Känni ja kihlat, molemmista..."

Aki Manninen on suorasanainen yrittäjä ja hyvinvointivalmentaja.

30.9.2022 klo 13:45

Aki Manninen

Aki Manninen on toiminut tv:ssä mm. Suurin pudottaja Suomi -valmentajana. Kuva: NelonenAki Manninen on hyvinvointivalmentaja, joka sai tv:ssä Selviytyjät Suomi -ohjelmassa kyseenalaista julkisuutta. Manninen jakaa elämänsä hetkiä Instagramissa.


Lue myös: Selviytyjät-tiputettu Aki Manninen sai kuukauden aikaa Rita-vaimoltaan: "Tuli olo, että mitähän..."


Nyt hyvinvointivalmentaja Manninen on intoutunut jakamaan Instagramissa pitkän kirjoituksen seuraajilleen. Hän on jakanut samalla kuvia itselleen ilmeisen tärkeistä asioista. Ensimmäisessä kuvassa Aki Manninen nojailee öky-autoon yhdessä Putin-koiran kanssa. Toisessa kuvassa hän on vaimonsa Rita Niemi-Mannisen ja tyttärensä kanssa.


Aki Manninen

Rita Niemi-Manninen ja Aki Manninen tulivat julkisuuteen osallistuttuaan Temptation Island Suomen ensimmäiselle tuotantokaudelle. Kuva: AOP


Hyvinvointivalmentaja Manninen kirjoittaa somessa:

-Tiedätkö kanssakulkija yhden asian, kaikki mitä sun elämässä tapahtuu on sinun käsissäsi paitsi terveys. Ylläpitävä terveellinen elämä edes auttaa toki terveyttäsi.


-Haluan kertoa sinulle kokemuksesta yhden tärkeän asian, luota itseesi ja omaan tunteeseen, sillä vain se vie sinut sinun omaan elämään, joka on sinulle tarkoitettu, etkä joudu elämään toisen elämää tai toisten kautta. Itsesääli kaataa sinut alleen tuhoten kaiken sen mitä sinä olet. Kanna itse itsesi, älä ole kannettava.


Kuvat Aki Mannisen Instagramista @pranttaliks. Katso toinen kuva painamalla oikealla olevaa nuolta:Manninen jatkaa somessa:

-Miksi tästä puhun ja rohkaisen kaikella rakkaudella sinua, siksi koska olen elävä esimerkki oman elämän sankarista joka arvostaa ja kunnioittaa 100% muita ja haluaa vain hyvää ympärilleen.


-Elä elämääsi kaikesta huolimatta hyvyyden kautta. Positiivinen henki kantaa pimeänkin ajan yli ja tunnelin päässä on aina valoa. Ei murruta tässä elämässä murheen alle, niin isoa ongelmaa ei yksi ihminen saa aikaan etteikö sitä pystyisi selvittämään. Vanha sanonta onkin ”känni ja kihlat, molemmista selviää”.


Manninen jakoi Instagramissa kuvan pariskunnasta, kuva on v. 2016:Hyvinvointivalmentajan kirjoitus jatkuu:

-Itse olen kaatunut elämässäni enemmän kuin osaat kuvitellakkaan ja noussut yhtä monta kertaa ylös. En ole koskaan pyytänyt keneltäkään mitään, olen aina halunnut selviytyä itse ongelmistani, en myöskään ole oksentanut pahaa oloani kenenkään niskaan, vaan huutanut yksinäisyydessäni tuskani ulos. Asenne on kuitenkin ollut aina elämän myönteinen ja huomiseen sekä valoisaan aikaan katsova.


-Jos elämässäsi on vain materiaa ja rahaa, se on köyhää, mutta jos elämässäsi on aitoa rakkautta ja hyvyyttä niin se on saavuttamisen arvoista ja rikkautta. @ritaniemiofficial Kaikki muu on elämässä bonusta, menestys, autot, talot, raha ymym. Ilman rakkautta me emme elä täysipainoista elämää ei itsemme eikä toisiemme kanssa. Usko minua kun sanon Rakkaus on tie, totuus ja elämä joka kantaa.


Aki Manninen, Rita Niemi-Manninen, Donna-tytär ja Putin-koira. Kuva Mannisen Instagramista:Lopuksi Manninen miettii tulevaisuutta.

Vaikeat ajat koittavat tulevaisuudessa, mutta oma asenne ja tahto ratkaisevat kuinka hyvin me selviämme.


Lue myös: Rita ja Aki Manninen päästävät "köyhät" ökykotiinsa: Hulppeat terassit, saunaosasto, uima-allas...


Lue myös: Kääk! Rita Niemi-Manninen ärisee somessa: "Tappelin aviomiehen kanssa ja nimitin MUL**KSI..."


Katso tv-ohjelma-ajat Telsu.fi

Suomi24 Viihde

Lue seuraavaksi
Monipuolisin TV-opas

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat