Suomi24.fi Keskustelu Suomi24 blogi Alennuskoodit Chat Treffit Säännöt
Elokuvat

Oi, nyt sydän pakahtuu! Koskettava leffa romantiikan nälkään tv:stä - Kerro minulle jotain hyvää

Herttainen Lou päätyy rikkaan neliraajahalvaantuneen ja elämänilonsa menettäneen Willin hoitajaksi - ja kuinkas sitten käykään?

10.5.2024 klo 7:26

Kerro minulle jotain hyvää

Lou (Emilia Clarke) ja Will (Sam Claflin) Kuva: Alex Bailey Copyright: © 2015 Warner Bros. Entertainment Inc. and Metro-Goldwin-Mayer Pictures Inc. All Rights Reserved.


Louisa ”Lou” Clark (Emilia Clarke) asuu pikkukaupungissa Englannin maaseudulla. Hän on luova, tyyliltään hieman omalaatuinen 26-vuotias, joka on vailla suuntaa elämälleen. Lou tekee erilaisia pätkätöitä auttaakseen perhettään selviytymään taloudellisesti.


Uusin työpaikka asettaa Loun positiivisen luonteen koetukselle. Hän alkaa omahoitajaksi Will Traynorille (Sam Claflin), varakkaalle nuorelle pankkiirille, joka on päätynyt onnettomuuden seurauksena pyörätuoliin. Ennen niin seikkailunhaluinen Will on nyt neliraajahalvaantunut, katkeroitunut ja toivonsa luovuttanut.


Kerro minulle jotain hyvää
Emilia Clarke on suosittu ympäri maailmaa hittisarja Game of Thrones ansiosta, jossa hän näytteli Lohikäärmeiden äitiä. Kuva: Alex Bailey Copyright: © 2015 Warner Bros. Entertainment Inc. and Metro-Goldwin-Mayer Pictures Inc. All Rights Reserved.


Tahmean alun jälkeen Lou päättää vakaasti saada Willin taas nauttimaan elämästä. He kokevat lopulta yhdessä enemmän kuin osasivat aavistaakaan.


Vuonna 2017 elokuva voitti USA:ssa People's Choice -palkinnon katsojien suosikkina draamaelokuvien sarjassa. Elokuva perustuu Jojo Moyesin samannimiseen menestysromaaniin.


Katso leffatraileri:


(Me Before You 2016).


Kerro minulle jotain hyvää ma 20.05. klo 21 Nelonen

Katso lisää ohjelma-aikoja Telsu.fi


Lähde: Filmikamari

Suomi24 Viihde

Lue seuraavaksi
Suomen suosituin TV-opas
Katso kaikki TV-ohjelmat»