Suomi24.fi Keskustelu Suomi24 blogi Alennuskoodit Chat Treffit Säännöt
Elokuvat

Oho! Mikko Leppilampi antautuu näyttelijärooleihin täysillä - Katso "elämää nähneet" kuvat!

Mikko Leppilampi tekee hommia monipuolisesti näyttelijänä.

11.2.2023 klo 10:00

Mikko Leppilampi

Mikko Leppilampi on tehnyt monipuolisesti töitä niin näyttelijänä, juontajana, laulajana kuin yrittäjänäkin. Kuva: KKM


Mikko Leppilampi tähdittämä Comeback-elokuva kertoo miljoonatilin tehneistä ex-rokkareista. No Love Lost -bändi nousi tähdenlennon lailla maailmanmaineeseen, mutta nousukiito tyssäsi. Rokkarit jatkoivat elämää kukin omalla tavallaan.


Elokuvassa Leppilampi esittää kitaristi Tonya, joka joi miljoonansa, eikä ole vuosiin pystynyt soittamaan sointuakaan. Kitarat ovat kanissa, eikä uusia biisejä synny.


-Tonyn rooliin oli haastavaa, mutta samalla kiehtovaa antautua. Hahmo on extravagantti ja roisi. Tunnistan tyypin hyvin myös tosielämästä. Sitä näytellessä ei voi jarrutella ja on lupa revitellä. Se on mulle näyttelijänä ihan fantastinen haaste ja samalla siviiliminälleni aidosti vapauttavaa ja terapeuttista, Mikko Leppilampi avaa hahmoaan tiedotteessa.


Mikko Leppilampi jakoi Instagram-tilillään kuvan leffan kuvauksista. Leppilammen look on normaalista aikamoisen poikkeava: on pitkää tukkaa ja partaa. Kuva: @villejuurikkalaTarina lähtee liikkeelle, kun bändin pitkään raittiina ollut laulaja Katarina (Paula Vesala) on retkahtanut kohtalokkain seurauksin päihteisiin.


Perhekotiin sijoitetun Katarinan teini-ikäinen tytär Ellie (Anni Iikkanen) ottaa yhteyttä Tonyyn selvittääkseen perhetaustojaan. Samalla hän paljastaa Tonylle salaisuuden, joka saattaa mahdollistaa rokkibändin comebackin ja pelastaa Tonyn talouden.Mikko Leppilampi

Elämää nähneet ex-rokkistarat Tony (Mikko Leppilampi) ja Pete (Ville Myllyrinne). Huomaa Tonya esittävän Leppilammen tatuoinnit, rock-stara-sormukset ja turkki. Kuva: Petri Kotwica


Alkaa seikkailu, johon matkakaveriksi Tony saa bändikaverinsa, nykyisen peruskoulun opettajan Peten (Ville Myllyrinne). Myöskään Petellä ei ole enää bändihommista ansaittuja rahoja. Miten käy No Love Lostin comebackin?


Muissa rooleissa nähdään muitakin Suomen eturivin nimiä, kuten Pamela Tola, Marja Packalén, Mari Perankoski, Kirsi Ylijoki, Armi Toivanen ja Vuokko Hovatta. Elokuvan ovat käsikirjoittaneet Petri Karra ja Aleksi Bardy. Ohjauksesta vastaa Petri Kotwica.


Mikko Leppilampi on tehnyt viime aikoina tiiviisti näyttelijän töitä. Tässä Antti Luusuaniemen kanssa Los Angelesin kuningas tv-sarjan kuvauksissa Yhdysvalloissa. Kuva Leppilammen Instagram-tililtä:
Elokuvan suunniteltu julkaisu on syksyllä 2023.


Lue myös: Oi! Mikko Leppilampi harvinaisessa uusperhekuvassa - Mukana teini-ikäinen tytär ja 1-vuotias poika


Lue myös: Mikko Leppilampi teki upean loikan - TTK-juontohommat jättänyt mies toteuttaa unelmaansa!


Katso tv-ohjelma-ajat kätevästi Telsu.fi

Kirsti Kurki-Myllymäki

Lue seuraavaksi
Suomen suosituin TV-opas
Katso kaikki TV-ohjelmat»