Suomi24.fi Keskustelu Suomi24 blogi Alennuskoodit Chat Treffit Säännöt Nettialet
Televisio

Oho! Hans Välimäki tulistuu hankolaisessa keittiössä: "Tää on aivan pers**stä tää..."

Hans Välimäki kiertää taas suomalaisia ravintoloita Kuppilat kuntoon -sarjassaan ja ensimmäisenä vuorossa on På Kroken Hangossa.

19.9.2021 klo 7:00

Hans Välimäki

Hans Välimäki on kansainvälisesti tunnustettu ravintoloitsija ja keittiömestari. Kuva: Nelonen


Kuppilat kuntoon, Hans Välimäki! -ohjelman uudella kaudella Välimäki pääsee tutustumaan ravintolasaleihin, keittiöihin ja annoksiin, jotka kaipaavat kohennusta.


Nyt ryhtiliikkeen toimintaansa saavat mm. På Kroken Hangossa, Koski Pintxo Tampereella, Old Sophie Helsingissä, Ruufus Seinäjoella, Konnustupa Leppävirralla, Luna Kiuruvedellä, Los Pollos Tampereella ja Hefe Helsingissä.Kauden ensimmäisessä jaksossa otetaan suunta Hankoon ja ravintola På Krokeniin. Merenherkuistaan tunnettu ravintola on joutunut vaikeuksiin, ja nyt Hansin tehtävänä on saada ravintolan kurssi oikaistua.


Välimäki tutkii ravintolan nettisivuja ja niiden mukaan ravintola on suljettu. Ennakkotiedoista huolimatta ravintola on kuin onkin auki. Hans tilaa mm. äyriäisiä ja sen jälkeen keittiömestarilla onkin asiaa keittiöön ravintolan kokki Kennethille.Hans Välimäki

På Kroketin kokki Kenneth saa palautetta ruosta. Kuva: Nelonen


Hans on tyrmistynyt annoksistaan ja kumoaa kaikki äyriäiset samalle lautaselle suureksi keoksi Kennethin eteen.

-Mulle tuli mieleen, että tämän voisi kasata näin. Täähän näyttää vain ehkä paremmalta. Tämän annoksen nimi voisi olla kaatopaikka, Hans jyrähtää.

-Mun mielestä tämä on raaka-aineen haaskuuta. Mun täytyy mennä ulos, mua alkaa taas harmittaa.


Ohjelmassa Hans Välimäki pohtii tuskaisena På Kroken -ravintolan tilannetta:

-Onhan tää ihan naurettava paikka. Vasen ei tiedä, mitä oikea tekee. Kotisivuja ei oo tai siellä lukee, että tää on suljettu. Ruuanlaitto on sitä, että availlaan pakkasia ja jääkaapit huutaa hoosiannaa. Tää on aivan perseestä tää katastrofi. Jos tää saadaan nousemaan jollakin ihme konstilla, niin se on ihme ja vaatii ihmetekoja!


Kuppilat kuntoon, Hans Välimäki! alkaa maanantaina 20.9. klo 20 Nelosella ja Ruudussa.

Katso lisää ohjelma-aikoja Telsu.fi

Kirsti Kurki-Myllymäki

Suosittelemme
Monipuolisin TV-opas

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat