Suomi24.fi Keskustelu Suomi24 blogi Alennuskoodit Chat Treffit Säännöt Nettialet
Televisio

Oho! Diili-Sointu räväyttää rohkeilla kuvilla - Tarjoaa auliisti sulojaan ja paljasta pintaa

Diili-kisaaja Sointu Borg rakentaa rohkeaa henkilöbrändiä Instagramissa.

8.4.2021 klo 10:05

Diili

Sointu Borg on 28-vuotias tapahtuma-alan yrittäjä Helsingistä. Vapaa-ajallaan Sointu Borg soittaa 39-kielistä konserttikannelta ja hakee vastapainoa kiireiselle työelämälle luonnon helmasta. Kuva: Nelonen


Sointu Borg kisaa Diili-ohjelmassa paikkaa Jaajo Linnonmaan start up -imperiumin kehitysjohtajaksi. Työkseen Sointu Borg pyörittää emännöinti- ja vip-tapahtumayritystään.


Kauppatieteiden maisteri on näyttävä ilmestys bisneslookissaan, mutta hän jakaa Instagramissa myös vähäpukeisempia otoksia. Upealla daamilla on jo yli 50 000 seuraajaa.Sointu Borgilla on rohkea henkilöbrändi ja sitä tukevat hänen jakamansa anteliaat kuvat Instagramissa.


Rohkeaa poseerausta avokaulaisessa mekossa:Sointu Borg vällyjen välissä:Harmonisesti harmaata ja valkoista sisustuksessa, katseen kiinnittäjänä avonainen musta toppi:Pikkumusta, joka ei jätä mitään arvailujen varaan:


Kotitreeniasu vai muuten vaan pelkkä toppi?Eteerinen katse ja ympärillä kaunis, sininen pyyhe....Sointu suihkunraikkaana:Lue lisää: Kuka on suorapuheinen ja itsevarma Diili-Helena? "Tärkeintä on, että ihmisiä tippuu mun ympäriltä"


Lue lisää: No huh, huh! Diili-kisaajat aikamoista porukkaa: rikoskirjailija, McDonalds kasvatti, seikkailija...


Diili maanantaisin Nelosella ja Ruudussa klo 21.

Katso lisää ohjelma-aikoja Telsu.fi


Suomi24 Viihde

Lue seuraavaksi
Monipuolisin TV-opas

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat